Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha egy szép nőt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy szép nőt nem tudok sajnálni kb. semmiért?

Figyelt kérdés
Akármilyen bajuk van, mindig ott áll mögöttük valaki, aki támogatja őket, ha padlóra kerülnek, azonnal felkaparja őket onnan valaki. Soha nem kell egyedül lenniük, nem ismerik a magányt és a küzdelmet. Éppen ezért párkapcsolatban is nehéz lehet velük lenni, mert bizonyos dolgokat nem értenének meg.
2019. máj. 5. 18:07
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
1%
És én miért lettem lepontozva? Mert reálisan látom, hogy a szép lányoknak csak jó helyre kell tenniük a seg.güket, és mindent megkapnak? Ez is csak azt igazolja, h igazam van.
2019. máj. 5. 18:33
 12/47 anonim ***** válasza:
0%

#3. Mintha én írtam volna csak nem lettem depi, nem próbáltam kinyírni magam. A párodnak mennyit udvarolgattál, mire a párod lett? Sok munkád volt vele?

32/f

2019. máj. 5. 18:34
 13/47 anonim ***** válasza:
0%
# 9 Ezt nem értem itt, miért kell egyből személyeskedni? Honnan tudod kije van, vagy lesz? Jellemző itt ez a személyeskedés, de nem értem miért. Lelkedbe gázolt, vagy mi?
2019. máj. 5. 18:36
 14/47 anonim ***** válasza:
34%
Emberileg nyilván együtt érző vagyok velük ha nehéz helyzetbe kerülnek, de tény, hogy a szép emberek élete kivételezettebb amíg a szépségük tart, vagy ha tudtak belőle profitálni hosszútávon.
2019. máj. 5. 18:38
 15/47 anonim ***** válasza:
98%

Tényleg van olyan, akinek nem egyértelmű, hogy a körülrajongás nem egyenlő azzal, hogy van melletted valaki? Sok pasi akart volna megdugni? Persze. Csak sokra megyek vele ha éppen helyette egy kedves szóra lenne szükségem ahhoz, hogy ne kössem föl magam. Meg persze hallgatod a többi csajtól, hogy mekkora k.va vagy amikor egész életedben nem volt egy egyéjszakás kalandod se. Fogalmuk sincs róla, miért is lenne, de aki szép az ribi is meg buta is, ez alap.

És amikor valóban beüt a szr az életedben tudod hány rajongó marad melletted? Egy se. Ugyan úgy senkire nem számíthasz, csak a jó időkben kellesz nekik. Ez külsőtől független dolog, ilyen az emberi természet.

Ahogy attól, hogy jól nézel ki a párod se lesz kevésbé önző barom aki nulla energiát rak a kapcsolatba te meg egyedül próbálod egyben tartani. Persze nagyon örül, hogy okos meg szép barátnője van csak amikor energiát kéne a kapcsolatba fektetni akkor már nem olyan nagy öröm...

Kérdésre válaszolva a mostani párom az első akire azt tudom mondani, hogy mindennél jobban szeret és tényleg törődik velem. Nem volt könnyű menet egyikőnk részéről sem, és nem könnyen alakult ki. 100 km-ről nehéz is. De legalább végre valaki nem csak egy csinos pofit lát bennem.

2019. máj. 5. 18:44
 16/47 anonim ***** válasza:
18%
15ös: azt kéne felfogni, hogy neked a rossz időszakok ilyenek, mint amit leírtál. A csúnya lányoknak meg MINDEN nap.
2019. máj. 5. 18:47
 17/47 anonim ***** válasza:
98%
Itt több buta ember van, mint gondoltam!:-)
2019. máj. 5. 18:50
 18/47 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert másként látják a világot, nem butábbak.

Vagy mit gondolsz nem a szép gyerekek, emberek jutnak előnyhöz hanem a csúnyák, vicces vagy...

2019. máj. 5. 18:52
 19/47 anonim ***** válasza:
91%

Jaaa tényleg baromi nagy küzdelem lehet...

Az, hogy kivel mennyi szr történik és mennyi olyan dolog van az életében amiért lehetne sajnálni nem kinézet függvénye.

Jobban sajnálsz egy kevésbé dekoratív csajt, akit egész életében kb semmilyen megpróbáltatás nem ér, egyszerűen csak nem őrülnek meg érte a pasik, mint egy szép nőt akivel rengeteg rossz dolog történt és te azt hiszed, hogy volt mellette bárki is? Csak gratulálni tudok.

2019. máj. 5. 18:55
 20/47 A kérdező kommentje:
Egy szép nő mellett akkor is lehet több valaki is, ha undorító a természete. Semmivel nem kell megküzdeniük.
2019. máj. 5. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!