Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szep novel fokozottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szep novel fokozottan jobb a szex? Vagy egyesek miert vannak annyira beindulva, hogy szep novel szexelhessenek?

Figyelt kérdés
Erzesre is mas? vagy elmenyre?
2019. ápr. 23. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha erősebb a vonzalom, az nyilván jobb érzést jelent szex terén is.

Tehát nem is az a lényeg, hogy külső. Hanem a vonzalom.

2019. ápr. 23. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem minőségbeli eltérés. Lehet akár rossz is a szex egy jól kinéző emberrel, a különbség abban rejlik, hogy mennyire vonzódsz hozzá fizikailag.

Az általad szépnek tartott emberhez pedig sokkal inkább vonzódsz, mint egy kevésbé tetszőhöz.

2019. ápr. 23. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ágyban már nem annyira számít, hogy mennyire szép, inkább az, hogy mennyire ügyes.

Viszont ahhoz, hogy az ágyig jussunk nagyon nem árt, ha vonzódom hozzá

2019. ápr. 23. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Olyan nővel jobb a szex, akihez nagyon vonzódsz. És értelemszerűen ez gyakran áll átfedésben azzal, hogy melyik nő szép.
2019. ápr. 23. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:

igen.igaz is :D

koszonom mindenkinek a valaszt.

2019. ápr. 23. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az egyik legjobb szexuális élményem egy olyan nőhöz kötődik, aki nem volt igazán az estem (és akkor még nagyon finoman fogalmaztam).

Viszont valahogy összegabalyodtunk, és feledhetetlen volt.

Szóval amikor már történik, akkor nem olyan fontos.

2019. ápr. 23. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azért akarok "bombanő" lenni, hogy ne kelljen kompenzálnom, csak fekhessek és annyi. 😄😄
2019. ápr. 23. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

@7: ha az neked úgy jó... rajta!

Btw, ne essünk át a ló túloldalára, hogy bombázó=fadarab, kevésbé atraktív=démon, mert ez így nagyon nem igaz. Van mindenféle párosítás.

2019. ápr. 24. 06:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem csak vicceltek :)) nem gondoltak komolyan.
2019. ápr. 24. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!