Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy szép nőt nem tudok sajnálni kb.
semmiért?
Oké, még egyutolsó kérdés: ha annyira nem jó a szép nőknek mint ahogy itt a GYK-n előadjátok (ami persze nem tükrözi a valóságot), akkor mégis miért akar minden nő szép lenni??? Fodrász, csinos ruhák, smink, rúzs, stb. El is csúnyíthatjátok magatokat, érdekes olyannal még nem találkoztam! MINDEN NŐ szép akar lenni, akkor annyira rossz azért mégsem lehet.
2019. máj. 5. 19:59
32/47 A kérdező kommentje:
A naivitásotok miatt észre sem veszitek, hogy nem kell teljesítenetek.
Nyújtotok valamit, azt hiszitek, hogy azzal értetek el eredményt, hiszem elégnek bizonyult. Holott egy férfinak vagy akár egy csúnyább nőnek a sokszorosát kell letenni az asztalra. Ezért is mondják sokan, hogy buták a szép nők. Mitől lennének okosak, ha sokkal kisebb teljesítményre van szükségük ugyanahhoz az eredményhez?
Nem tudod jelentősen elcsúnyítani magad, mert akkor egy szép de igénytelen lepukkant nőnek néznél ki :))) Aki még a külsejét is elrontja :)) Ez még nagyobb gond egyeseknek mint a genetikailag szép, aki ad magára :)
2019. máj. 5. 20:06
Kérdező, olyan sötét vagy mint az éjszaka. Én nem tudom mennyire vagy "csúnya", de szerintem lassan "a csúnyák" kitagadnak maguk közül hogy miattad le fogják őket hülyézni.
2019. máj. 5. 20:08
elég baj ha egy "(szerintetek)csúnya" nőnek még a családja sincs ott mellette ezekben az esetekben. mert elvileg az elvárt lenne minden esetben!!
ez rohadtul nem a szépségen múlik... másrészt a szépség relatív, tehát itt bukott az elméletetek!!!
2019. máj. 5. 20:13
Ez van, amikor a csúf külső csúf belsővel párosul. És ti azt akarjátok, hogy a csúf belsőtök miatt szeresse a csúf külsőtök egy szép nő.
Sok sikert! Őszintén szólva bennem sincs az incelek iránt semmi részvét.
2019. máj. 5. 20:14
Ahham...baromi sokra megyek azzal, hogy szép vagyok, mikor 17 éves korom óta küzdök pánikbetegséggel, depresszióval és függőségi problémákkal. De mesélj még te kis faxtarisznya.
2019. máj. 5. 20:14
A környézetem 90szazaleka szépnek tart drágám.
De mindegy is, írjatok csak a sok faszsagot. 👏 Eszetek nem lesz több.
2019. máj. 5. 20:20
Szép emberek vonzóak, ez tény, így vagyunk összerakva, hogy azok után sóvárgunk, akit mi szépnek látunk. Ebből következik, hogy a szép embereknek az életük során a kinézetükből adódóan általában előnyük származik. Az más tészta, hogy mindenkinek meg van a maga élete és sorstragédiája, itt szerintem tényleg nem erról van szó, hanem, hogy valamivel könnyebb az életük, mint a csúnyább, láthatatlanabb embereké. Főleg a mai marketingtől csöpögő világban. Titkárnőnek, vagy bármilyen irodai munkára is inkább felveszik a csinosabb csajt, aki esztétikai élményt is nyújt, mint azt aki csúnyább, kövérebb... De az se biztos hogy tudatosan, mert akarnak tőle valamit, hanem tudat alatt mehet ez a dolog. De ezt csak a személyes véleményem, szakemberek jobban le tudnák írni. De kövezzetek meg érte, ha ti nem így látjátok. Én azt látom, hogy minden irodában átlagban csinos csajok ülnek. Na meg könyörgök, ott vannak a modellek ők aztán mit tesznek le az asztalra a szépségükön kívül? Abból élnek, hogy oxigénből szén-dioxidot állítanak elő. Ma már majdnem minden jól kinéző kis tini csaj modell akar lenni. :D
2019. máj. 5. 20:22
Én meg azt gondolom hogy az olyan embereknek akire azt mondják hogy feltűnően szép, de ők nem akarnak modellek lenni, nem akarnak pénzt keresni a külsejükkel, nekik átlagban nem könnyebb az életük hanem nehezebb! Az átlagos embereknek a könnyű!
2019. máj. 5. 20:54
Kapcsolódó kérdések: