Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy szép nőt nem tudok sajnálni kb. semmiért?
Én se sajnálom őket, minden a se.ggük alá van tolva. Könnyebb nekik mindenhol.
De nem bánom, hogy nekem mindenért meg kellett dolgoznom, sokkal többet érek így.
30N
Azokból az állításokból amiket leírtál EGYIK SEM igaz a szép nők 90%-ára.
De, nagyon sokszor vagyunk egyedül. Nem, életem nagy részében rohadtul nem támogatott senki a nehéz időkben. Szerintem nagyon kevés ember van aki annyit küzdött életében mint én.
Végignéztem két számomra nagyon fontos embert ahogy a rák miatt elrohadnak a saját testükben. Az egyiket 16 a másikat 18 évesen.
Csődbe ment a vállalkozásunk és 2 évig nem volt egy vasam sem, mindent magamnak kerestem meg kemény munkával egyetem alatt.
Átvertek, kihasználtak, nem bántak velem jól sokan. 4 évig voltam depressziós, két öngyilkossági kísérleten vagyok túl.
De felálltam mindenből és boldog, kiegyensúlyozott életem van meg egy szerető párom.
Ha te ezt mindet leszrod csak mert elmegyek előtted az utcán és szép nőnek találsz az nem az én szegénységi bizonyítványom.
Én szép vagyok, mégis rengeteg a gondom és mindenért én küzdöttem meg.
Na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!