Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 46 éves nő vagyok, aki belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 éves nő vagyok, aki beleszeretett egy 27 éves fiúba. Volt valakinek ilyen kapcsolata? Hogy alakult?

Figyelt kérdés
Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, de nem tudtam nemet mondani, és összejöttem vele. Azt mondja szerelmes, nem akar gyereket, nem érzi a korkülönbséget, velem akar lenni. Én pedig amellett hogy nagyon boldog vagyok, nagyon szomorú is, és félek a jövőtől.

2019. máj. 3. 16:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te hol élsz? Az átlag életkor pont, hogy növekszik és a nőkné jó 10 évvel magasabb, mint a férfiaké. És öreg az 57 éves? Anyukám mondjuk még csak 52, de totál fiatalnak látom. Oké, nyilván a genetika is szerepet játszik, de egy manapság egy 50-60 éves ember nem számít öregnek.
2019. máj. 4. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!