Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves nő vagyok, aki beleszeretett egy 27 éves fiúba. Volt valakinek ilyen kapcsolata? Hogy alakult?
Figyelt kérdés
Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, de nem tudtam nemet mondani, és összejöttem vele. Azt mondja szerelmes, nem akar gyereket, nem érzi a korkülönbséget, velem akar lenni. Én pedig amellett hogy nagyon boldog vagyok, nagyon szomorú is, és félek a jövőtől.2019. máj. 3. 16:59
11/21 A kérdező kommentje:
#8 tudtam hol teszem fel ezt a kérdést, be voltak kalkulálva :D
Még várom, hátha valaki megosztja a valós tapasztalatait.
2019. máj. 3. 17:30
12/21 anonim válasza:
Van egy srác aki 25, ő egy elvált 45 éves nővel él. Ők is úgy vannak hogy a srácnak nem kell gyerek, a nő meg kiélvezi a helyzetet, de nem tudom hogy ez mennyire korrekt a másikkal szemben. Oké hogy úgy érzi a srác hogy szerelmes, de pár éven belül úgyis beüt nála a vágy hogy apa legyen, akkor nem állhatsz az útjába, mert ő 10 év múlva még életképes férfi lesz, de te egy 57 éves idős nő. Ha ennek tudatában is a magad érdekeit nézed akkor menj bele a kapcsolatba, de azzal számolj hogy nem lesz tartós.
13/21 anonim válasza:
Igen müködhet,miért ne? Az egyik kolléganőm 43.évesen ismerte meg a párját ő 25.éves volt akkor.Már 12.éve együtt vannak.Az érdekes,hogy ma már ez a kor különbség nem látszik meg.
14/21 anonim válasza:
Szintén van női ismerősöm, aki 46 évesen jött össze egy 30 éves pasival. Évek óta együtt vannak, és a pasi volt jobban odáig érte mindig is 😉
Lehet nem tipikus, de miért ne történhetne meg? Az élet nem mindig csupán a "realitás".
15/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jólesik ezt olvasni, köszönöm nektek. :)
2019. máj. 3. 18:20
16/21 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy maradj a valóságban. Ne bízz a pasiban. Az ilyen kapcsolatoknak mindig az a vége hogy megalázzák, megcsalják,földbe döngölik a nőt. Ne higgy,neki, minden szava hazugság.
17/21 anonim válasza:
Én ugyanezt a felállást megnézném akkor ha a srác mondjuk 45 éves lesz a nő meg 64.
18/21 anonim válasza:
Jaj, én 33 évesen egy 22 éves sráccal gabalyodtam össze, de mi nem vállaltuk be... Én sem gondoltam volna soha, hogy előfordul velem ilyesmi, de nagyon megvisel, simán bele tudtam volna habarodni... Ne foglalkozz semmivel, csak élvezd ki az időt amit vele töltesz, és légy boldog! :)
20/21 anonim válasza:
#19, 57 éves az nem idős? Pont az a kor amikor nem tudja az ember hogy holnap felfog e ébredni. Az átlagéletkor egyre megy lejjebb az itthoni orvosi színvonal miatt. Még az sem biztos hogy én leszek 57 éves, pedig egészséges vagyok és még 27 évem van addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!