Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki hosszú kapcsolatban van/volt, és megesett, hogy mellette beleszeretett valaki másba?
Velem nemrég történt egy ilyen eset :/
1év vagyok a barátnőmmel , de nemrég majdnem lefeküdtem az osztálytársammal , de szerencsére sikerült elkerülnöm a bajt, és igen elmondtam a barátnőmnek , mert egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb.
hát, nem volt annyira hosszú kapcsolat, másfél év csak, de megtetszett más. tudott róla a(z akkori) párom. az újjal néhány teljesen ártatlan, csupán beszélgetős találkozás után végül összejöttem, elhagytam a régit. gonosz dolog? lehet. de ha a másik jobban kellett... jobban illik hozzám, jobban szeretem, és jobban is érzem vele magam, akkor miért maradtam volna a régivel? de amíg ez a döntés meg nem született, bizony szenvedtem, nem tudtam dűlőre jutni, nekem ez nagyon komoly lelki törés volt, hogy van egy barátom, de mellette más is tetszik.
végül jól döntöttem, az új pasival már költözünk össze, és minden csodás, jobb, mint azt valaha remélhettem a régivel :)
Hogy honnan tudtam, hogy csak fellángolás volt? Sehonnan... Egy jó barátom mondta, hogy inkább maradjak csak a páromnál... mert ennek nem lenne jó vége.
Viszont szerintem, az hogy így fellángoltam más iránt nem volt jó. Mármint valami baj lehetett köztünk már akkor is...
Eltelt 6,5 év... és rájöttem, hogy mi nem vagyunk egymáshoz valók. Nagyon nehéz döntés volt, mert egy nagyon jó emberről van szó. Így szakítottam Vele, bár beleszakad a szívem... de úgy érzem jó döntést hoztam. Hozzá teszem nem másért hagytam el.
N
Egyáltalán nem biztos, hogy fellángolás.
1-2 komment igencsak nevetséges. Ha nem megy valami, nem kell/lehet erőltetni. Semmi sem tart örökké. A szerelem is elmúlhat.
Mindenki az első párjával éli le az életét, vagy mi a frász? :D (persze ilyen is van)
Ha már félrekacsintgatnék, b@*zott ügy. És ha megtudnám, hogy a pasim félrekacsingatna, mehetne a p*csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!