Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a párodnak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a párodnak nincs érettségije?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, mindig a legjobb tanulok között voltam, az összes barátnőmnek orvos/ügyvéd/mérnök .. stb. a párja.

Nagyon szeretem a párom de neha zavar hogy nincs érettségije,bár az igaz hogy nagyon jo szakmunkás. Megkértem hogy menjen el próbálja meg, de nemet mondott rá. Tudom hogy csak egy papírról van szó, de kellemetlenül érzem magam mikor feljön a téma és azt kell mondjam hogy a páromnak nincs érettségije.

24/N

2019. ápr. 24. 22:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
32%

Ha 8 osztály se lenne, na, az már zavarna...

Lehet, hogy jó tanuló voltál mindig is, de annyit mondhatok, hogy ilyen infantilis gondolkodással dugásnál komolyabbat ne keress, mert agyilag nem vagy érett egy párkapcsolatra. Akkor lennél az, ha nem azt néznéd, hogy ennek, amannak, jogász a férje, a másiknak mérnök,stb.

2019. ápr. 25. 02:33
 22/25 anonim ***** válasza:
64%
Én nem jövök össze olyannal, akinek nincs érettségije. Egyrészt több a munkalehetőség, ha megvan, bármi történhet, ami miatt szükség lenne rá, akkor is, ha MOST jó munkája van, sok helyen csak fillérekért alja melóra veszik fel azokat, akiknek még érettségije sincs, átmenetileg volt ilyen munkám, megélni nem lehetett belőle, nem terveztem hosszú távra. Másrészt sok ilyenre jellemző, hogy hülyének nézik a magasabb végzettségűeket, lenézik a tanultakat, lehet, hogy a párod nem ilyen, de sokan igen, és nekem nem hiányzik ez egy párkapcsolatba, én tudom, miért tanultam, miért azt, miért annyit. Amúgy aki simán leérettségizne, csak nem akar, az is egyfajta lustaság.
2019. ápr. 25. 06:07
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

Diploma alap.

Nem is jönnék össze olyanal aki ezt nem tudta megugrani!

25/L

2019. ápr. 25. 07:24
 24/25 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 25. 09:12
 25/25 Márics Attila ***** válasza:
29%
Én amikor egyetemre mentem mindig azt hittem hogy ott vannak az igazi okos szép lányok. Hát sajnálom, de tévedtem. Az emberben az van hogy okosak és szépe, de a valóság hogy ugyna az az a felhozatal sőt még rosszabb is. Ha diplomás lányokból kéne választani inkább tökönszúrnám magam.
2019. ápr. 25. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!