Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párodnak nincs érettségije?
Egyetemista vagyok, mindig a legjobb tanulok között voltam, az összes barátnőmnek orvos/ügyvéd/mérnök .. stb. a párja.
Nagyon szeretem a párom de neha zavar hogy nincs érettségije,bár az igaz hogy nagyon jo szakmunkás. Megkértem hogy menjen el próbálja meg, de nemet mondott rá. Tudom hogy csak egy papírról van szó, de kellemetlenül érzem magam mikor feljön a téma és azt kell mondjam hogy a páromnak nincs érettségije.
24/N
Jó szakember, ha emellett rendes férfi, miért baj ez?
Ezt diplomás férfiként írom.
Mi a fenéért jöttél vele össze akkor? Eleve tudtad, hogy nincs érettségije, akkor meg?
Ha akkor jó volt, akkor legyen ez így is jó a továbbiakban.
Nem kényszerítheted, hogy le tegye, ha ő nem akarja.
Ha neked ez így nem jó, akkor lehet szakítani, ennyi.
Kérdésre a válasz: igen, de nem is jönnék eleve össze olyannal, akinek nincs.
Ha lenne diplomája, akkor a Dr. cím hiányozna?
Hagy el a srácot, jobb lesz mind a kettőtöknek!
Én férfiként nem foglalkozom a nők sulijaival. Ha jó nő lehet OKJ-s vagy Dr. is. Nem a bizonyítványával kefélek.
Vagy te a lóvét nézed, azaz, hogy melósként nem fog eleget keresni? Mert az sem feltétlenül igaz!
Azért elég ostobának kell ahhoz lenni, hogy valaki egy nagyon jó szakmunkás életéből hiányolja az érettségit.
Nem is tudom, hogy mit fűzzek még hozzá, az egész mentalitásod több sebből vérzik. Pontosan egy tájékozott, jól tanuló egyetemistának kéne a legjobban tudnia, hogy semmi jelentősége nincsen ezeknek a dolgoknak.
Össze sem jöttem volna vele.
Most pedig lehet lepontozni.
Te a diplomádtól leszel jó ember?
Szégyenled a barátodat?
Az ismerőseid vélemênye fontosabb?
Gratulálok. Ezt melyik egyetemen tanitják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!