Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha a párodnak lenne egy ellenkező nemű elég közeli barátja?

Figyelt kérdés

És mondjuk ennek a barátjának is van párja, ennek ellenére napi rendszerességel beszélnek legalább Messengeren, akár a ti kapcsolatotokról is, szinte mindent megosztanak egymással, néha játékosan viccelődnek stb.

Azt gondolnátok, hogy ha ilyen jóban vannak, mégse volt eddig semmi több, akkor ezután se lesz, tehát nem kell aggódni, vagy féltékenyek lennétek?

2019. márc. 14. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
értelmes felnőtt ember ezzel nem foglalkozik, buta, féltékeny már igen.
2019. márc. 14. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagyok féltékeny típus, de azért nem is örülnék annyira neki, előbb utóbb szóvá tenném, bökné a csőrömet.

30/N

2019. márc. 14. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Legjobb barátom férfi, több mint 15 éve. SOHA semmi nem volt köztünk, pedig volt, hogy egyszerre voltunk szinglik. Kettesben buliztunk, berúgtunk, mint a csacsi, akkor sem. Előfordult, hogy nála aludtam egy ilyen görbe este után, de nem mászott rám. Nem esett szó soha arról, hogy mi lenne, ha összejönnénk. Jelenleg komoly kapcsolatban élünk mindketten, 4esben járunk szórakozni.

30N

2019. márc. 14. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Nekem is vannak, voltak férfi barátaim. Soha nem volt szó többről, nem értem, miért csak szex lehet ellenekző neműek közt. Ennyi erővel titkon biszex is lehet a csaj egy barátnővel..
2019. márc. 14. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint olvasod vannak itt példák de az olyanok is mint én is hogy csalódtak az ilyenben azok soha nem fognak még egyszer bízni az ellenkező nemű baráti szövegbe. Felőlem lehet akár hány éves a baráti kapcsolat sosem fogom elfogadni tehát ilyen pasival nem is kezdek.
2019. márc. 14. 19:20
 6/9 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy itt olyamsiról beszélek, mint a 3-asnál. Szóval nem a "vannak férfi barátaim" dolgora gondolok, ahol általában haverokra értik, hanem arra, mikor a másik, ellenkező nemű személy tényleg szinte már lelki társ.
2019. márc. 14. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt évekkel ezelőtt ilyen lelkitársam. Ugyanarra gondoltunk, ugyanazt szerettük, még a menstruációs hasfájást is nekem mondta el. Volt barátja és szerette is őt, de pár hónap után sírva vallotta be hogy szerelmes belém, azt mondta olyan vagyok, akire mindig is vágyott és nem bír nélkülem meglenni. Kiléptem az életéből, nem akartam szétverni a meglévő kapcsolatát, de nem sokkal később egyedül maradt. Jelentkezett utána hogy szabad és akarom e, de nekem addigra már megvolt a barátnőm úgyhogy beteljesületlen szerelem maradt.

Még mindig sajnálom ezt.

2019. márc. 14. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:

A kedvesemnek van egy barátnője, akinek szintén van párja. Én rühellem. Nem féltékenység, ezerszer összejöhettek volna már előttem is, de a csaj folyamatosan programokat szervez, nincs egy perc nyugtunk tőle, legutóbb hajnali fél 2-kor küldözgetett képeket a buliról, amire mi nem mentünk velük. A pasija egy tapló, vele durván összevesztem, azóta a párom már többször volt velük külföldön nélkülem. 😔

Úgy érzem, az a p*csa fontosabb, mint én, egyszerűen nem tudom levakarni róla, az a perverziója, hogy a pasiján kívül még minimum két pasi kísérgesse mindenhová. Nem tudom, meddig bírom még.

Nekem os van fiúbarátom, de őt sosem tenném a kedvesem elé fontossági sorrendben, pláne nem mennék vele nyaralni. De a lelkizés jól megy vele, igyanolyan, mint én. (De párnak nem kellene, mert nagyon nem az esetem.)

2019. márc. 14. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Nekik mióta tart a barátságuk?

Mi a félreértések elkerülése miatt, mèg ismerkedési fázisban jeleztük, hogy a legjobb barát ellenkező nemű. A lehető leghamarabb be is lettünk mutatva az "új húsnak". Szerintem ez így volt tiszta.

2019. márc. 14. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!