Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem találjátok vonzónak a főnökötöket vagy egy magasabb beosztású ellenkező nemű kollégát?
Sokan azt hiszik a nőre h azért áll össze a főnökével, mert magasabb pozíciót akarna, de nekem ez egyáltalán nincs eszembe. Egyszerűen a magabiztos vezető jellem szerintem szexi.
Érdekelne ti voltatok-e kapcsolatban főnökkel és mi lett a vége.
Két olyan felettesem volt, hogy attól is spontán peteérésem lett, ha bejött az irodába. 🤤
Akkor is jó pasinak gondoltam volna őket, ha segédmunkások. Úgyhogy nem a pozíció miatt.
Az tény, hogy a vonzerőhöz sokat hozzátett, hogy az egyik szakmailag abszolút a topon van, és nagyon segítőkész. Egy hónap alatt többet tanultam mellette, mint bármelyik továbbképzésen. A másik is az a tipikus okos pasi, szemüveggel. Ő sokkal barátságosabb alaptermészet, jó humorral. Az a típus, akivel szeretek csipkelődni, mert azonnal jön a válasz.
Természetesen az ilyen férfi mindig foglalt. És számomra innetől teljes mértékben tabu.
De valószínüleg jobban szerettem volna velük dolgozni, ha csak átlagosan néznek ki. Több vér maradt volna az agyamban. 😆
Nagyon nem.
Van olyan emberi tulajdonsága, amitől jó fej, de mint férfi lathatatlan számomra.
Egy olyan cégvezetőt láttam, aki külsőre vonzó volt számomra, na ő belsőre volt taszító.
Vezetővel csak abban az esetben kezdenék, ha már a felmondási időm töltöm, és a jövőben máshol dolgozom, megszűnik az alá fölé rendelt viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!