Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem találjátok vonzónak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem találjátok vonzónak a főnökötöket vagy egy magasabb beosztású ellenkező nemű kollégát?

Figyelt kérdés

Sokan azt hiszik a nőre h azért áll össze a főnökével, mert magasabb pozíciót akarna, de nekem ez egyáltalán nincs eszembe. Egyszerűen a magabiztos vezető jellem szerintem szexi.

Érdekelne ti voltatok-e kapcsolatban főnökkel és mi lett a vége.

2018. jún. 3. 23:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Aha, naná. Az előző főnököm biztos imádtad volna. Alacsony volt, kisebbségi érzését dühöngéssel és gőggel kompenzálta, mindenkivel üvöltött. Külsőre is az a tipikus "genya alacsony főnök" volt. És nem öreg, max 35-40
2018. jún. 4. 00:00
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
Ez a női hipergám ösztön, könyvtárnyi "irodalma" van az interneten.
2018. jún. 4. 00:13
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Én ferfikent voltam úgy régebben, hogy nagyon vonzónak találtam a főnökasszonyt és talán lett is volna esélyem nála, mégsem "próbalkoztam be". Valahogy úgy gondoltam, hogy csak rossz vége lehet a dolognak.
2018. jún. 4. 00:49
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Bár az én főnököm férfi és elvált is, de olyan hisztis pi..csa, bármelyik klimaxos nőt lekörözi, szóval köszönöm nem.
2018. jún. 4. 01:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én főnököm olyan, mint az egyetemi tanáraim voltak. A tanárokra meg mindig is buktam. Nekem nem a magasabb beosztástól vonzó, hanem az eszétől és a stílusától. Meg attól rohadt szexi szemüvegétől. :D Ja, és nincs köztünk semmi, meg nem is lesz. Elég nekem az, hogy ábrándozgatok róla.
2018. jún. 4. 01:40
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. jún. 4. 02:37
 7/22 anonim ***** válasza:
49%
Azoknak vonzo akik igy akarnak tobb penzhez es elepteteshez jutni! Altalaban gyengebb kepessegu nokre igaz
2018. jún. 4. 03:03
 8/22 anonim ***** válasza:
34%
Gyenge jellemre val az ilyen no..
2018. jún. 4. 05:32
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Két olyan felettesem volt, hogy attól is spontán peteérésem lett, ha bejött az irodába. 🤤

Akkor is jó pasinak gondoltam volna őket, ha segédmunkások. Úgyhogy nem a pozíció miatt.

Az tény, hogy a vonzerőhöz sokat hozzátett, hogy az egyik szakmailag abszolút a topon van, és nagyon segítőkész. Egy hónap alatt többet tanultam mellette, mint bármelyik továbbképzésen. A másik is az a tipikus okos pasi, szemüveggel. Ő sokkal barátságosabb alaptermészet, jó humorral. Az a típus, akivel szeretek csipkelődni, mert azonnal jön a válasz.

Természetesen az ilyen férfi mindig foglalt. És számomra innetől teljes mértékben tabu.

De valószínüleg jobban szerettem volna velük dolgozni, ha csak átlagosan néznek ki. Több vér maradt volna az agyamban. 😆

2018. jún. 4. 06:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem.

Van olyan emberi tulajdonsága, amitől jó fej, de mint férfi lathatatlan számomra.

Egy olyan cégvezetőt láttam, aki külsőre vonzó volt számomra, na ő belsőre volt taszító.

Vezetővel csak abban az esetben kezdenék, ha már a felmondási időm töltöm, és a jövőben máshol dolgozom, megszűnik az alá fölé rendelt viszony.

2018. jún. 4. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!