Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett ellenkező nemű barátokkal való
találkozás?
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység rólad szól és nem a másikról.
Tök gyerekes és éretlen az a viselkedés, hogy akkor ha most párkapcsolatban vagyok, akkor nem beszélhetek az ellenkező nemű emberekkel, mert a másik világháborús méretű hisztit rendez. Mégis ki ő, hogy megtiltsa azt, hogy kivel találkozzam?
Még jó, hogy mi a párommal teljesen megbízunk a másikban és harmonikus a kapcsolatunk. Nálunk ilyen probléma soha fel se merült.
2017. nov. 7. 21:19
Az exemnek nem tetszett. Féltékeny volt, nem akarta, hogy találkozzunk. Váltig állította, hogy mit tagadom, biztos hogy bejön. Már sok-sok hónapja a szakítasunknak, de egyikkel sem jöttem össze. :) Hihetetlen, hogy egyesek képtelenek felfogni a barát fogalmát.
2017. nov. 7. 21:19
Nekem volt olyan pasim, aki rossz néven vette, hogy az évek óta ismert barátaimmal eljárok néha bulizni, és hisztizett, hogy ne menjek velük.
Megmondtam neki, hogy fejezze be a nyavalygást, ha akartam volna, lett volna bőven elég időm lefeküdni velük.
Egyébként persze, mindig tudott róla, ha velük mentem valamerre, szerintem az a gyanús, ha valaki egyáltalán nem mondja el valakinek.
2017. nov. 7. 21:21
4/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nem a feltekenykedesre akartam kiterni, hanem hogy mennyit szoktatok beszelni a barataitokrol a parotoknak?
Mindkettőnknek van es szoktunk találkozni és neten beszélgetni velük. Ebből meg sosem akadt féltékenységi vita. Nem is ertem sokszor az ilyen dolgokat. Szerintem a barátság az barátság a szerelem meg szerelem. Ket mas érzés.
2017. nov. 7. 21:31
Változó, attól függ, hogy milyen mértékben szerepel az életemben. Vannak barátok, akikről csak ritkán esik szó, de a beszélgetések max. 10 százalékára jellemző. Persze csak az ellenkező barátoknál. Az összes komolyabb barátom nő, róluk gyakran esik szó, de férfiakról jóval kevesebbszer.
2017. nov. 7. 21:34
Ha képes vagy úgy kezelni a barátkozást, hogy az tényleg ne legyen félreérthető, akkor szerintem abszolút nincs mire fel féltékenynek lennie a másiknak. Elmondani én mindig elmondtam és maximálisan megbízható voltam ilyen téren mindig is.
Persze ha az ember párja félreérthetően viselkedik, vagy átlép egy bizonyos szintet, ami nem a barátság kategóriába tartozik, ott mindenképp tisztázni kell, hogy mit is várunk el a szituációban. Tiltani sosm éri meg viszont!
2017. nov. 7. 21:45
Én általában nem túl sokszor mesélek róluk, de mindig elmondom, ha találkozok velük. Sose volt belőle probléma.
2017. nov. 7. 21:46
Sosem titkoltam, hogy van 2 nagyon közeli férfi barátom (21 és 16 éve ismerem őket), ezen felül több haverom, de soha egyikükkel sem volt köztünk semmi.
Természetesen párom mindig tudja, ha valamelyikükkel találkozok, de mindegyikünknek van már családja, így gyerekestől is összejárunk.
2017. nov. 7. 23:00
Egyetem alatt minden nap találkoztam velük, mostanra megmaradt 2-3 ember akikkel többet beszélek. Kollégáim között is vannak férfiak, akikkel barátok vagyunk, majdnem minden héten beülünk meginni egy kávét vagy sört meló után stb. Párom haverjaival is nagyon jóban vagyok, velük is gyakran megyek el erre-arra, vagy ők jönnek le hozzánk. Mesélni csak az érdekes sztorikat szoktam, meg nyilván mindig szólok neki, hogy kivel találkozom. Nem is emlékszem olyanra, hogy ebből féltékenység lett volna akármikor. Párom is ismeri a barátaimat, tudja, hogy nem nyomulnak, abszolút baráti a dolog. A kapcsolatunk szuper, minden percben egyértelműen kifejezzük, hogy nem kell senki más és hogy szeretjük a másikat. Páromnak is vannak lány barátai akikkel néha összefut, sosem fordult meg a fejemben, hogy bármelyikőjükkel megcsalna. Egyszerűen annyira egyértelmű, hogy én vagyok neki az egyetlen, hogy abszolút nem tudok féltékenykedni.
2017. nov. 7. 23:03
Kapcsolódó kérdések: