Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó online beszélgetés után folytatnátok személyesen egy sör/kávé/tea mellett az ismerkedést/haverkodást?
Én valószínűleg igen, ha tényleg megvan a közös téma.
Csak lányként azért mindig bennem van egy kicsit, főleg az ilyen anonim, kép nélküli oldalakon (bár képes oldalon is simán lehet), hogy nem-e egy olyan emberrel beszélek, aki tökre más az életben, mint amilyennek állítja magát. Most nem kinézetre gondolok, hanem hogy vannak pl. erőszakos hajlamai is.
Teljesen igazad van 2#-es, lányként nem árt jól szűrni. De általában beszédstílusból lejön, napközben nyilvános helyen kell találkozni és személyesen meg legtöbb esetben tényleg sokkal több kiderül.
A wat-ot nem tudom mire venni, melyik részét pontosítsam?:) Talán ami kavar, hogy nem csak fiú-lány esetben érdekel, mert pl nagyon jó srác barátok lettek 1-1 online közösségből, mikor egy meccs mellé leültünk sörözni, vagy a közös érdeklődési kör miatt többen találkoztunk.
Virtuális baba meg bicsi-bocsi túlzás, de az elmúlt években kaptam online szerelmi vallomást, amit nem tudtam hova tenni... Totál régimódi vagyok, de találkozzunk előtte!:)
Nem egy beszélgetés után, kiépül a kölcsönös szimpátia, majd utána a folytatás személyesen történik! Nem pedig kiépül minden online, és találkoztok a házasságra..:D
Eegeen...:D Beszélgetett velem az összeköltözésről, hogy úgyis lakást keres, és még hasonló megdöbbentő sorok. És nagyon gonosz ember lettem mikor nem mutattam tovább kölcsönös érdeklődést..:/ Így kíváncsi voltam, működik-e még a kellemes régimódi verzió, hogy ha mindketten megnyugodtunk a másik személyében (nemében, és hogy nem egy baltás gyilkos), akkor letudunk ülni eltölteni teljesen normálisan személyesen egy pár órát. Reménykedek!!:)
Én már ismerkedtem meg így lányokkal innen, és nagyon jófejek, bármikor ki tudunk menni sörözni.
Kapcsolat egyikből sem lett, de jó haverságot ápolunk velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!