Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál arra, ha egy ellenkező nemű ismerősöd, akivel anno jóban voltál, felkeresne téged évek távlatából és meghívna egy kávéra?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 18:47
1/11 anonim válasza:
Attól függ nyilván, hogy ki az a személy és akarok-e vele találkozni.
2/11 anonim válasza:
Szeretem a kávét, úgyhogy elmennék.
3/11 anonim válasza:
Szerintem elmennék, miért ne :)
4/11 anonim válasza:
Ha tudja a számomat, akkor barátok voltunk, elmennék. Ha nem, akkor nem érdekel.
5/11 A kérdező kommentje:
És ha esetleg megéreznéd a szavaiból, hogy kifejezetten azért kezdeményez, mert fel szeretné melegíteni az ismeretséget és kölcsönös szimpátia esetén el tudna többet is képzelni?
2017. nov. 20. 19:04
6/11 anonim válasza:
Ha. Ez nekem annyit jelent, hogy ráizgultál facebookon és megdugnád.
7/11 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy hogy talált meg.
8/11 anonim válasza:
Csodálkoznék.
De elmennék, persze.
9/11 anonim válasza:
Nálam ez most pont aktuális, és szívesen megyek el. Bár ő nem egészen ismerős, hanem egy barát a középiskolából.
10/11 anonim válasza:
Nagyon boldog lennék ettől a dologtól, benne lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!