Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem találjátok vonzónak a főnökötöket vagy egy
magasabb beosztású ellenkező nemű kollégát?
Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik a nőre h azért áll össze a főnökével, mert magasabb pozíciót akarna, de nekem ez egyáltalán nincs eszembe. Egyszerűen a magabiztos vezető jellem szerintem szexi.
Érdekelne ti voltatok-e kapcsolatban főnökkel és mi lett a vége.
Alapjában véve én jobban szeretem az ellenkező nemű főnököket és embereket. Volt egy női "vezetőm", azt rüheltem kivételesen: kölcsönös szóbeli "kick-box mérkőzéseket" vívtunk egymással mindenért.
2018. jún. 4. 07:30
12/22 anonim válasza:
Nem, legalább 15 évvel idősebb nálam. Ha meg tetszene is, házi nyúlra nem lövünk, abból csak a baj lehet.
2018. jún. 4. 07:46
13/22 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kellene magyarázkodni.
Te azért buksz a főnöködre, mert vonzónak találod, más magasabb pozicíót akar ebből kikovácsolni. Nem értem, hogy miért kellene ebből is most egy általánosítást faragni.
Nem attól lesz szexi senki sem, hogy "vezető jellem", ennél ez azért többről szól.
2018. jún. 4. 08:17
14/22 anonim válasza:
Igen, a pozícióban lévő férfi vonzó, mivel elért valamit, de csakis akkor, ha olyan a jelleme mellé. Még a külső sem mérvadó. Egyik középvezető srác fiatal, alacsony, duci, tele van komplexusokkal és minden csajra rámegy. Na, ő nem kell a kutyának se. Én főnököm szintén alacsony, nagyobb darab, kopasz, de olyan lehengerlő stílusa és magabiztossága van, hogy győztem ellenállni neki, nem is ment. Szóval igen, ez a típusú jellem, nagyon is szexi.
2018. jún. 4. 08:30
15/22 anonim válasza:
A nőknél a hipergám ösztöneik miatt vonzó. Aztán van aki elnyomja a dolgot, van aki prostituálja magát...
2018. jún. 4. 08:45
16/22 anonim válasza:
Van aki meg undorodik egy idosebb ferfitol
2018. jún. 4. 09:11
17/22 anonim válasza:
Az én főnököm okos a maga területén,emberileg pozitív,szeretném mint embert is alapban.De miután párszor lefeküdtünk,elbaltázta a dolgot azzal hogy szerelmes lett belém,mert így már nagyon gyenge jellem a szememben az érthetetlen viselkedésével sokszor.
2018. jún. 4. 09:47
18/22 anonim válasza:
Detto, én főnököm is szerelmes lett belém szex után és kiszámíthatatlanul viselkedett, féltékenységi roham stb. Jó két év kellett mire normalizálódott a viszonyunk.
2018. jún. 4. 09:53
19/22 anonim válasza:
Nekem is volt egy nagyon vonzó idősebb, férfi főnököm. Sokszor voltak megbeszélések kávézókban, ebédeknél, akkor volt, hogy véééletlenül csak én tudtam elmenni és ketten voltunk. Akkor leesett a tantusz és szórakoztam vele kicsit pár hónapig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!