Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párodnak nincs érettségije?
Egyetemista vagyok, mindig a legjobb tanulok között voltam, az összes barátnőmnek orvos/ügyvéd/mérnök .. stb. a párja.
Nagyon szeretem a párom de neha zavar hogy nincs érettségije,bár az igaz hogy nagyon jo szakmunkás. Megkértem hogy menjen el próbálja meg, de nemet mondott rá. Tudom hogy csak egy papírról van szó, de kellemetlenül érzem magam mikor feljön a téma és azt kell mondjam hogy a páromnak nincs érettségije.
24/N
Megjelent a tulkepzett reteg.
Az ma meg nem volt, hogy a diplomások muveletlenek es ostobak, míg az erettsegizettek sokkal jobbak, de a szakmunkasok tényleg verhetetlenek.
Na ezért kezdek csak diplomasokkal.
Két diplomás vagyok. Volt orvos párom, a mostani takarítónő (igaz emellett végzi az egyetemet).
A dokinőnek fele annyi esze nem volt mint a takarítónak, az élet egyéb dolgaiban pedig a dokinő tök dilettáns volt.
Ki nem szarja le kinek milyen papirja van. Az csak a budin számít hogy van-e papirod.
Egyébként valaki magyarázza már meg, hogy csak azért, mert valaki képes lenne leérettségizni miért is kellene neki ha egyébként semmi szüksége rá?
Ez kb olyan dolog, hogy én is tudnék még csinálni simán egy második diplomát vagy doktorit, de ugyan minek ha így is tök jó melóm és sok karrierlehetőségem van. Egyszerűen nem értem ezt a logikát.
Nem érdekelne. Tipikus esete annak, amikor minden tök jó egy kapcsolatban, de valamin kell drámázni.
(Amúgy valaki írja már ki a kérdést fordított nemekkel. Kíváncsi vagyok, mennyire alakulnának másképp a pontozások. Fordított helyzetben a srác már mindennek ellenne hordva és fel lennének pontozva a szitkozódó válaszok.)
Az erettsegi nem egy olyan magasra tett lec, amit ne lehetne megugrani. En ertem a kerdezo dilemmajat, meg akkor is, ha a tarsasagi elfogadottsag felol kozeliti meg a kerdest. Bizony a tarsasag is furcsa szemmel fog nezni ratok, hiszen tul nagy a kulonbseg koztetek. Nem a srac itt a kerdes, meg az, hogy mennyi a keresete, hanem a kapcsolat minosege.
Bizony komoly kulonbseg ez minden teren. Ami neked es a barataidnak egy termeszetes dolog lesz, addig azt a parod sznobsagnak fogja tartani. Nem tudom tarsasagban hogyan viselkedik, de valszeg nem nagyon fog szohoz jutni egy komolyabb temanal, unatkozni fog, ot teljesen mas dolgok foglalkoztatjak, kotik le. Az a legrosszabb, amikor megprobal valahogy bekerulni a beszelgetesbe, es bedob olyan hulyesegeket, amiket Churchill mondott, es akkor tenyleg mindenki komplett idiotanak fogja nezni.
Aztan lehet kifogtad az 1 embert a milliobol, aki nem ilyen. Ezt te jobban el tudod donteni. De egy ilyen ember rohogve letenne az erettsegit is.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!