Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi bókol gyakran, azert teszi, mert úgy érzi szükségem van erre, mert félénk vagyok?
Figyelt kérdés
Udvariasságból teszi ?2019. ápr. 10. 23:03
1/7 anonim válasza:
Talán azt várja, hogy leessen végre neked, hogy akar tőled valamit kapcsolat szintjén.
2/7 anonim válasza:
Igen,ha normalis értékrendü,rendes pasi
De ha 1kanegér akkor meg akar heggeszteni!
3/7 anonim válasza:
Normális pasi tudja , hogy milyen viselkedés szükséges a bugyiba jutásig.
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó, ha bókol, ugyanakkor mondd azt is neki, hogy meg szeretnéd jobban ismerni a természetét, hogy jobban tudd tőle fogadni ezeket a kellemes bókokat. Ha ő is szeretné, hogy jobban megismerd és persze ő is kezdeményez az ismerkedésben, akkor komolyabb gondolkodású. Ha nem nagyon van kedve hozzá, akkor csak szórakozik veled és ágyba vinni.32N.
5/7 anonim válasza:
Én is udvariasságból bújok a páromhoz nap mint nap. Ha fogat kell mosnom kimegyek a boltba. Zuhanyozni pedig a metron szoktam.
6/7 anonim válasza:
Vagy tetszel neki vagy olyan típus aki minden nőnek bókol és aki szétteszi neki a lábát az azonnal megdugja.
7/7 anonim válasza:
Attòl, hogy valaki félénk, még nincs az arcára írva, hogy szüksége lenne bókokra, ez butaság.
Vannak félénk ismerōseim, mégsem gondolom azt róluk a (csupán fèlénk természetük miatt), hogy epekedve várnának bókokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!