Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért baj az, ha nincs szükségem a férfiakra?
Nem is igazán értelek.
Amit te mondasz na azok a rib***ancok.
Olyanokat mutogatni tartanak maguk mellett az emberek.
A többség normálisra vágyik.
A férfiak is utálják ha egy nő olyan amit leírtál elsőben...
De ez egy teljesen alap dolog, ezzel újat nem mondtál és furát sem. Azok az emberek lehetnek érdekesek akik ezért neked így reagálnak.
Mindenesetre a többségnél én nem ezt tapasztalom, hogy az ilyen nőket hordanák le mint te, szóval ott nálad az embereknek van gond az agyával.
Ugyan is a legtöbb ember szerint ez lenne a normális.
Hogy olyat választ akit szeret, és nem a pénze miatt, meg h akkor majd nem kell dolgoznia.
Szóval nyugi, szerintem hülyékkel vagy körülvéve :)
Kenzo, de sokszor érzem azt, hogy http://www.youtube.com/watch?v=3Xu_6VIZd08 !
XD
Ha nincs szükséged a férfire, akkor nem értem a kérdést. Most alapból nincs szükséged férfira, ergo hidegen hagynak, mint társ és bánt, hogy emiatt cseszegetnek, vagy akkor a kérdésed második felét nem értem, hogy azt mondod: akarnál, de szerelemből?
Ha pedig szeretnél társat, akkor mindenképpen valamilyen szükséged kell legyen, szóval nem értem. Egyébként nem baj, azt csinálsz amit akarsz, aki cseszekszik, arra meg nem kell odafigyelni. 24/F
na látod, ezt kell tenni.
nem bonyolult ez :)
azt tedd ami neked jó.
más meg ne érdekeljen,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!