Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ziasztok Segítségre lenne szükségem, illetve tanácsra.28 éves pasi vagyok. Van egy új kapcsolatom, egy hónapja vagyunk együtt. Az a bajom hogy rettentő féltékeny vagyok? (nem szoktam)
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon megszerettem ez idő alatt. Az a baj hogy heti 1-2 szer tudunk találkozni.Ez kevés? Az a bajom hogy rettentő féltékeny vagyok. (nem szoktam) Albérlőtársal lakik aki férfi, de nincsen semmi köztük. Van egy srác a facebookján aki mindent lájkol amit megoszt. Nem tudom elérni telefonon csak nagy ritkán, néha előre kell szólnom hogy hívom majd. Nem szeretném megfojtani magammal, de lassan belebetegszem ebbe. Mit csináljak hogy elmuljon ez bennem?2013. jún. 8. 19:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem foglald el magad, dolgozz, tanulj, töltsd el az idődet hogy ne ezen rágódj.
2/5 anonim válasza:
Próbálj megbízni benne,mert ez nagyon fontos dolog!Még nem olyan régen ismered és szerintem indulásnak nem kevés a heti 1-2 nap találkozás,majd az idô elôrehaladtával biztosan változni fog.Próbálj egy kicsit alábbvenni a ragaszkodásodból,adj neki egy kis teret a levegôvételre.Ne érezze hogy nagyon hajtod ôt.Ha kicsit kevesebbszer keresed pl telefonon,figyeld meg,ha komolyan vesz téged,ô fog keresni.
3/5 A kérdező kommentje:
Dolgozok stb...
Már rájöttem hogy nem szabad megfojtani mert az nem a legjobb.
Sztem ezt minden nő utálja.
De nem merek a sok csalódás miatt bízni, vagyis csak nagyon nehezen.
Amugy meg amig nem irtam neki olyan sokat, nem kerestem , akkor ő többször keresett. VAjon megunt már ?
2013. jún. 8. 19:43
4/5 anonim válasza:
2es vagyok.Ha nem kerested és ô hiányolta....ô keresett.Látod?Akkor mégsem únt meg?!Nyugalom,lazíts egy kicsit és BÍZZ BENNE!..Próbáld meg,és meglátod mennyi mindent elérsz ezzel...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2.es :)
Megfogadom. Igaz nehéz lesz , de hosszú távon megéri majd.
Az a baj hogy görcsösen ragaszkodom ahhoz hogy nem rontom ezt el.
És lehet hogy pont ezzel rontanám el...
Csak meg kellene találnom a határt..
2013. jún. 9. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!