Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon sürgős tanácsra lenne szükségem!

Figyelt kérdés
volt egy pasim 1 hónapg szüneteltettük a kapcsolatunkat majd írta hogy túl fontos vagyok neki meg ígérgetett mindent majd 2 hete nálam aludt és pár napra rá közölte hogy nem fog működni csak a barátom tudd lenni. igy magyarán csak kihasznált és azért igérgetet dolgokat és most lenne lehetőségem hogy vissza vágjak neki mert fél attól hogy a barátainak elmondanám hogy mit tett meg van egy két képem róla amit ő küldött ami igen kellemetlen helyzetbe hozhatja. Szerintem megérdelné hogy vissza kapja amit tett mert direkt megmondtam neki hogy csak akkor jöjjön el hozzám ha komolyan gondolja és nem szakít majd utána, de mégis szakított.

2014. márc. 14. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Csináld.

SZóljon nagyot!

2014. márc. 14. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Nyaff nyaff értem miért hagy ott téged.
2014. márc. 14. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Süllyedj csak le az ő szintjére...
2014. márc. 14. 16:17
 4/12 kottadelsol válasza:

"...meg van egy két képem róla amit ő küldött ami igen kellemetlen helyzetbe hozhatja..."

És téged is milyen kellemetlen helyzetbe hozhat az, ha majd feljelent, mert visszaéltél a képmásával...

2014. márc. 14. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nem süllyednék le a szintjére. Főleg, hogy valahol a te naivságod is közrejátszott abban, hogy ki tudott használni.
2014. márc. 14. 16:20
 6/12 A kérdező kommentje:
de azt kifelejtettem belőle hogy egyszuer fejbe vágott szándékosan meg egyszer megszorította a karom és éphogy nem vágott a falhoz
2014. márc. 14. 16:39
 7/12 A kérdező kommentje:
azokon a képeken nem felismerhető hogy ki van rajta csak 1 bizonyos testrészről van
2014. márc. 14. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze ilyenkor mindig felsorolod a létező összes hibáját meg minden rosszat amit elkövetett, de te biztos sosem tettél semmi rosszat mi?? Bezzeg ha visszament volna hozzád lesz@rnád még azt is, ha verne...
2014. márc. 14. 16:41
 9/12 A kérdező kommentje:
én is követtem el hibát mert sok volt a vita közöttünk de csak azért mert a legelején a szemembe hazudott hogy ő nincs fent a badoo nevű oldalon és a volt élettársa tette fel oda. és nem rég derült ki hogy mégis az övé és még több badoo profilja van neki nem is 1. és tudta nagyon jól hogy ő volt az első akivel lefeküdtem de ennek ellenére mégis csak átvert utána.De ő is nagyon jól tudta mert megmondtam neki hogy csak kihasznál és azért jön el akkor azt vissza fogja kapni és mégis eljött és a szüleimnmet is átverte igy nem csak engem.
2014. márc. 14. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:

A sértett ember hülyeségeket csinál....te ne tedd!!!

Ő nem volt hozzád őszinte, de nem biztos hogy ártani akart volna Neked. Nem tudod mi játszódott le benne, de szándékosan rosszat nem csinált abból ítélve amit leírtál!! A gyenge emberek sajátossága, hogy mindig vissza akarnak csapni, ezzel csak az igazságérzetedet akarod megnyugtatni. A képeket felejtsd el, nem azért adta Neked, hogy másnak mutogassad, annyit viszont megtehetsz, hogy a közös!!!! barátoknak elmondod, hogy nem volt Veled szemben egyenes amit csinált, és hogy csalódtál benne, de ez a max!!!!

2014. márc. 14. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!