Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon sürgős tanácsra
lenne szükségem!
2014. márc. 14. 16:11
Nyaff nyaff értem miért hagy ott téged.
2014. márc. 14. 16:14
Süllyedj csak le az ő szintjére...
2014. márc. 14. 16:17
4/12 kottadelsol válasza:
"...meg van egy két képem róla amit ő küldött ami igen kellemetlen helyzetbe hozhatja..."
És téged is milyen kellemetlen helyzetbe hozhat az, ha majd feljelent, mert visszaéltél a képmásával...
2014. márc. 14. 16:20
Én nem süllyednék le a szintjére. Főleg, hogy valahol a te naivságod is közrejátszott abban, hogy ki tudott használni.
2014. márc. 14. 16:20
6/12 A kérdező kommentje:
de azt kifelejtettem belőle hogy egyszuer fejbe vágott szándékosan meg egyszer megszorította a karom és éphogy nem vágott a falhoz
7/12 A kérdező kommentje:
azokon a képeken nem felismerhető hogy ki van rajta csak 1 bizonyos testrészről van
Persze ilyenkor mindig felsorolod a létező összes hibáját meg minden rosszat amit elkövetett, de te biztos sosem tettél semmi rosszat mi?? Bezzeg ha visszament volna hozzád lesz@rnád még azt is, ha verne...
2014. márc. 14. 16:41
9/12 A kérdező kommentje:
én is követtem el hibát mert sok volt a vita közöttünk de csak azért mert a legelején a szemembe hazudott hogy ő nincs fent a badoo nevű oldalon és a volt élettársa tette fel oda. és nem rég derült ki hogy mégis az övé és még több badoo profilja van neki nem is 1. és tudta nagyon jól hogy ő volt az első akivel lefeküdtem de ennek ellenére mégis csak átvert utána.De ő is nagyon jól tudta mert megmondtam neki hogy csak kihasznál és azért jön el akkor azt vissza fogja kapni és mégis eljött és a szüleimnmet is átverte igy nem csak engem.
A sértett ember hülyeségeket csinál....te ne tedd!!!
Ő nem volt hozzád őszinte, de nem biztos hogy ártani akart volna Neked. Nem tudod mi játszódott le benne, de szándékosan rosszat nem csinált abból ítélve amit leírtál!! A gyenge emberek sajátossága, hogy mindig vissza akarnak csapni, ezzel csak az igazságérzetedet akarod megnyugtatni. A képeket felejtsd el, nem azért adta Neked, hogy másnak mutogassad, annyit viszont megtehetsz, hogy a közös!!!! barátoknak elmondod, hogy nem volt Veled szemben egyenes amit csinált, és hogy csalódtál benne, de ez a max!!!!
2014. márc. 14. 17:27
Kapcsolódó kérdések: