Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon sürgős tanácsra lenne szükségem!

Figyelt kérdés
volt egy pasim 1 hónapg szüneteltettük a kapcsolatunkat majd írta hogy túl fontos vagyok neki meg ígérgetett mindent majd 2 hete nálam aludt és pár napra rá közölte hogy nem fog működni csak a barátom tudd lenni. igy magyarán csak kihasznált és azért igérgetet dolgokat és most lenne lehetőségem hogy vissza vágjak neki mert fél attól hogy a barátainak elmondanám hogy mit tett meg van egy két képem róla amit ő küldött ami igen kellemetlen helyzetbe hozhatja. Szerintem megérdelné hogy vissza kapja amit tett mert direkt megmondtam neki hogy csak akkor jöjjön el hozzám ha komolyan gondolja és nem szakít majd utána, de mégis szakított.

2014. márc. 14. 16:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mi lenne a helyes döntés már, mert azt is tudom nem biztos önszántából döntött a szakítás mellett hanem a családja igen csak befolyásolja szegényt. De hiába mondja szeret meg fontos vagyok neki most is ha nem képes értem kiállni akkor miért kellett bele kezdenie ha tudta hogy nem képes végig csinálni és nem mer az anyjával szembe szállni. akkor inkább bele se kezdett volna és maradtunk volna barátok. de igy már nem tudom mit gondoljak mert még az ajándékokat is elfogadta mikor eljött hozzám.
2014. márc. 14. 17:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy röpke pillanatig reménykedtem, hogy humor kategória. De nem! Naivitás, inkorrektség és piti bosszú.
2014. márc. 15. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!