Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljön valaha egyszer a jövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljön valaha egyszer a jövőben megint az az idő, amikor a nők újra fel fognak nézni a férfiakra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ebben nekünk férfiaknak is jelentős szerepünk van, hogy ezt elérjük, manapság összességében sajnos nem ezt látom. Valahogy megváltozott az élet, ebben a hatalmas liberális világban teljesen elmosódtak a nemi szerepek és erről szerintem mindkét nem egyaránt tehet. A nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek. A nők hatalmat szeretnének, a férfiak biztonságot. Régen ez fordítva volt. Azt is észrevettem, hogy ha egy nőnek esélye van a hatalmával visszaélni egy munkahelyen vagy akár egy kapcsolatban, azt a végletekig ki is használja. Az utóbbi munkahelyeimen vagy elnyomni szerettek volna a nő főnökeim és munkatársaim vagy lefeküdni velem. A lényeg az volt, hogy a saját céljaik, vágyaik ki legyenek elégítve, az, hogy én mit érzek nem számított. Szerintetek visszajöhet még az a világ, amikor a férfit tisztelet övezte és a nők fel tudtak nézni rájuk? Lesz még ilyen valaha vagy ilyenről már kár is elmélkedni? 34/F

2019. ápr. 6. 12:11
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%

Bedobnek meg valamit a kozosbe: ti tisztelitek egymast? Mast se lehet hallani ezen a forumon, mint bizonyos ferfiak betazasat. Vagy sajat magukat alacsonyitjak le, vagy azokba rugnak bele, akik kepesek normalis parkapcsolatot fenntartani es nincs szukseguk oromlanyokra vagy az egyejszakasokra szamolatlanul. Meg se tudom szamolni, hanyszor olvastam mar itt nagy mellennyel eloadva, hogy a nok jobban tennek, ha elfogadnak a ferfiak hutlenseget, mert kodolva van bennuk. Ferfiak mondtak ezt. Nekem szemely szerint is mondtak karorvendo joslatokat, hogy hogyan leszek en is atverve, csak varjam ki a veget.

Te egy olyasfajta tiszteletre vagysz, ami regen egy halozat resze volt es nem csak a ferfiakra vonatkozott. Hol van az idosek tisztelete? A tanaroke? Az orvose? Lazan felulbiraljak az emberek az orvosi velemenyt es elobb hisznek egy facebookcsoport adminjanak, mint a tudomanyos konszenzusnak. A csoporton alapulo tisztelet orokre a multe, mindenkinek a sajatjaert kell megdolgoznia.

2019. ápr. 9. 12:41
 42/58 anonim ***** válasza:
100%

Egy szál bél,fura frizuráju,mindenre allergiás,fóbiás,lelkileg gyenge pasikban mi a jó? Mire lehet felnézni? És ezek szaporodnak.

Megnézel egy természetesen izmos, sok mindenhez értő "paraszt"gyereket. Ő erős védelmező ügyes..(sajnos az igényesség nem mindig jár hozzá)

2019. ápr. 11. 17:27
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de azert a férfinak valamilyen olyan dolgot kell tennie amit lehet tisztelni egy férfiban! Ez fordítva is igaz a nőnek is ugy kell viselkednie hogy lehesen nőnek hívni

És igen a fejetetejére állt a világ a nemi szerepek meg cserélődnek bizonyos mértékig nem baj pl a nő is tudja magat eltartani legyen erős (nem fizikailag szénné gyűrt) sőt ez még egy nagyon vonzó tulajdonság

A férfi meg beszelhet az érzéseiről (emberek vagyunk!) és igen ápolhatja magát a pattanásos miteszeres arc nem vonzó még ha belenézek a tükörbe akkor még magamnak sem tetszek :D de pl ha egy férfi már nem férfi nyafogos, nem all ki magáért vagy azért akit szeret és egy nő (oke vannak fiusabb lányok egy fokig ez is vonzó tud lenn) de pl ha már ápolatlan nem nőies

És azzal ki egészíteném hogy bizonyos munkakörökben a nők elvannak tárgyiasitva azt várják ell tőlük hogy egy butus (szüzies legyen) de közben villantson ki mindent minnél szűkebb ruhákban járjon stb

És a hatalom... nos abból mindenki akar sokan nem tudjak megszerezni és még kevesebb van aki meg is érdemli!

Igazából az a baj hogy az embereknek nincsen egy fajta belső morális értek rendjük! Mindenki azt csinál amit akar (amig a törvény nem bünteti vagy ha igen akkor is ugyan ugy) pl: 60 éves papa 18 éves lány

A szexualis élet csillapíthatatlan éhsége (ez leginkább arra vonatkozik hogy egy ember 25 éves kora elott át megy vagy át mennek rajta 50-100-an)

Targyiasodás: bizonyos emberek tárgyként kezelik a másikat nem látnak belole többet mint egy áru cikk amiből bevétel van! (Általában a pop zene ipar csinálja ezt és a nők nagyon ki vannak szolgáltatva, persze azt is mondhatják hogy ôk nem veszik fel vagy nem csináljak ezeket a dolgokat, de hát akinek ez az álma....)

+ amikor már szándékosan olyan rövid nadragokat vesznek fel hogy kint van a fél lökhárító + a teve pata ugy be vág mint ha ketté vágták volna az nagyon undoritó tu lenni na meg a minnél nagyobb dekoltázs... ez egyszerűen undoritó tud lenni jó persze meg nézem én is a dekoltazst sajnos de rá par másodperc múlva már rájövök hogy undoritó (nem azert mert kint van hanem azert mert a nő azert fedi fel az intimebb részeit hogy a férfiak nyáladzva nézzék mint a kivert kutyák, ez már rossz hogy ha egy nő csak ezzel tudja fel kelteni egy férfi figyelmét, de pl érdekes módon a strandon latszik a popo meg a dekoltázs még sem ugy nézik meg a férfiak a nőket mint az utcán! Mivel ott nem az a cél nem a szexualitás hanem a Balaton a tenger vagy a strand....

Férfinál meg csak a jellemét tudom szapolni mert ha ferfinak kint van a mellbimbója az emberek 90%-át nem érdekli... inkabb ott társadalmi hanyatlás van a legtöbb férfi tényleg tárgyként kezeli a nőt, átgázol 90 nőn mert csak a farka érdekli egy ponton már ez is undoritó tud lenni (pedig férfi vagyok...)

De amugy nem ertem a kérdésedet miért kellene felnézniük a férfiakra egyik sem jobb a másiknál! És a férfiak 70-80% egy nagy tahó gyökér a nők 60-70% meg qrva... (ezt nem csak a szexelésre értem)

2019. ápr. 11. 18:21
 44/58 anonim ***** válasza:
31%
20F az meg lemaradt
2019. ápr. 11. 18:22
 45/58 anonim ***** válasza:
31%
Én vlhogy felnézek rájuk...van miért. Nem magukra a férfiakra, hanem sok férfira akit ismerek.
2019. ápr. 11. 19:03
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

Akikre van miert, azokra felnezek meg most is!

Es a kornyezetemben eleg sok ilyen ferfi van, akire felnezek es tisztelek.

2019. ápr. 11. 20:41
 47/58 anonim ***** válasza:
25%

Úúúúúú ebben a témában én abszolút lelkes vagyok és hangos, úgyhogy most végig tiprok mindenkit.

2#

Ha a korszellem határoz meg téged, úgy te nem egyén vagy, hanem csőcselék, ahogy azt Nietzsche mondaná. Ami most folyik, azt természetellenes, mikor lassan már férfinak kell szoptatni, persze kit érdekel, hogy biológiailag erre alkalmatlan. Szerencsére ahogy mondod, a természet utat tör magának, így nem lesz ez oly hosszú életű remélhetőleg.

Az egoista nőt, nem karakán, simán egoista. Azon önkritika is igen beszédes, mely során elismered az egoizmust, viszont az egész válaszodból süt, a "de lesz**rom, én karakán nő vagyok". Legalább az első lépés megvan az önismeret kapujához. Csak arra lehet felnézni, akire felakarok, legalábbis amíg szabad az akarat, ez már csak így működik.

Magyarul, ha az ösztön diktálja mi kell neked, nem a józan ész, úgy az állatok biztos szívesen látnak.

3#

Bizonyos emberek barátnője most is felnéz arra a férfira akire szeret. A többieké pedig nem. Magyarországon 67-a% házasságoknak válás. Egy csomó félrelépés. Mindkét nem részéről. Nem csak a férfiak lépnek félre, hanem a nők is, sőt megkockáztatom, hogy már évek óta több nő csal meg férfit, mint fordítva, de lényegtelen egyébként. A férfinak nem kell semmit letenni az asztalra. A nő vagy úgy dönt, hogy őt tisztelni akarom, vagy úgy, hogy nem. A későbbiekben ez nem változik, hiába tesz le bárki bármit az asztalra. Illetve lényegében szépítetted, hogy a férfinak le kell menni kutyába, a nő kegyeiért. A nőnek mit is kell csinálnia? Csak csinosnak lenni? Csak p**cival születni? Igazi értékek!

Tetszik ez a megfogalmazás. A másik oldalról én is ezt érzem. Minden vágyam, hogy tisztelhessek egy nőt, de a sok nyomorékot nem lehet. :(

Hol élsz? Igazságos világ? Egész biztos Fideszes vagy. Emberre az értékei alapján nézhetünk fel? Most már légy szíves mondd el, hol ez a csodás titokzatos hely. Gondolom tipikus 42 éves magára maradt nő vagy, aki úgy dolgozza fel élete hibáit, hogy magát centralizálja, mindenki más pedig hibás. Az egoizmus fénykorát éli a nőknél.

A férfi legyen ilyen, legyen olyan, legyen pénze, lehessen tisztelni, felnézni rá balblabla. A férfinak ennyi mindent kell megtenni a nemiszervért. Feljebb már leírtam, hogy a nők mit kívánnak ezért cserébe nyújtani. P**cit és küllemet. Akkor ki indentifikálja magát a nemiszervében? Feminista pi**a.

Én nem tudom melyik világban élsz, viszont pont azokat az embereket nem szokták tisztelni, akik érnek valamire. egyetemista koromba programozóként szerinted körülrajongtak bennünket a nők? Intelligens, illedelmes, művelt fiatalok voltunk, remek kilátásokkal, korai egzisztenciával. Sztereotip kockák voltunk, stréberek. Bezzeg a tesisek, a tanárisok, akik buliról bulira jártak, majd egyetem után elmentek minimálbérért, aki mára már papíron összeadni nem tudnak, egy dolgozatot nem tudtak megírni csalás nélkül. Most is sokan sokat tesznek azért, hogy legyen mit megbecsülni benne, de már rég nem az értékek számítanak. Presztízs számít már csak.

Igen, ha valakinek problémája van, egész biztos komplexusos.

Ha nő vagy, akkor az első értelmes válasz egy nőtől.

Pontosan annyi, mint amennyit érdemel. Eléggé undorító, az a felsőbbrendűség, melyet anyák tanúsítanak, istennek képzelik magukat, csak mert világra hoztak egy gyereket. A férfiak biológiailag képtelen ellátni néhány feladatot a gyereknevelésben, azt persze nem vitatom, hogy sokan így sincsenek a helyzet magaslatán. Ezzel együtt ma már elég sok apa kiveszi a részét a gyereknevelésben, s ha már elnőiesedésről és férfiasodásról beszélünk, külföldön bevett szokás az otthon maradó apa és karrierista anya. Ezen kívül, habár a férfiak nem szülnek gyereket, felőlük is van jócskán össztársadalmi elvárás. A család eltartásának a felelőssége, itthon édesapámban is érzem, hogy kidolgozza a beléd, bármikor inkább szenved, minthogy megkapja, hogy nem képes eltartani a családját. Háromszor annyi az öngyilkos férfi mint a nő, ami azt sejteti, hogy a férfiak sokkal keményebb pszichológiai támadást kapnak a világtól mint a nők. Miről beszélünk?

Ez megint hol van? Ma már kész csoda, ha egy nő szeret főzni és ez egyikőjüket sem zavarja. Persze nem ez a legfontosabb. A legtöbbjük elvan hízva, s megint csak büszkék erre is. A nőktől nincsen már semmi elvárás, csak, hogy p**nciuk legyen, és erről a sok kétségbeesett férfi is tehet, aki mindent megtesz a magányból való szabadulás miatt.

Nőgyógyászosat soha nem olvastam még.

A papok tipikusan kisfiúkat szoktak zaklatni.

Egyébként pedig tök mindegy. Ez miről is árulkodik? Hogy a világban aki hatalomra jut, az dilettáns lesz? S általában férfiak vannak hatalmon, így kizárásos alapon csak ők élhetnek vissza a hatalmukkal. Egyébként női sztárokat is tudnék jócskán mondani, sőt amerikában elég gyakori a kisfiúkat megrontó tanárnéni is. Ti nők hajlamosak vagytok azt hinni, hogy körülöttetek forog a világ. Mikor fogjátok már fel, hogy bármi probléma is van a nem-ek között, arról mindenkor mindenkét nem tehet. Állandóan a másikra mutogatás. Gyerekes és szánalmas.

By the way, tudtad, hogy nem csak te létezel? Én pedig személyes tapasztalattal tudnám cáfolni. Akkor pedig jönne egy másik nő, aztán egy másik férfi és konvergálnánk a végtelenhez felváltva. Persze akkor is mi tehetünk mindenről, s ti szentek vagytok. Az egoizmusról beszéltünk már?

Ezt egy nő mondja? Akik között a barátság híréről sem hallottak.

Kérlek szépen, egy férfit sem fogok csak azért tisztelni mert férfi. Ahogy nőt sem. Ha egy férfi nem viselkedik férfihez méltóan, úgy ő pont olyan férfi, aki tehet arról, ami a mi vétkünk, pont olyan nálunk, mint nőknél azon nők, akikről én beszélek, akikre én reflektálok. Férfinak lenni nem istenséget jelent. Ellenben anyának lenni, igaz? :)

Úgy tűnik te más időben élsz, mert egy csomó minden amit leírsz, ma már rég nem áll. Persze szeretjük a jelenünk mosdatni és mentegetni a múltunk miatt. Tök jó lehet zsidó nőnek lenni ezek szerint.

Remélem sikeresen megbántottam mindenkit!

2019. ápr. 11. 21:50
 48/58 anonim ***** válasza:
47-es vagyok és azt sem tudom miről írtál! De komolyan! Mi van?
2019. ápr. 11. 23:31
 49/58 anonim ***** válasza:
29%

Te a 43-as vagy.

A 47 az én hozzászólásom. S ez a baj, hogy olyan emberek válaszolnak itt sokszor, akiknek nem kéne. Parancsolj!

Az, hogy egy nőnek is van személyisége, nem hiszem, hogy a nemi szerepek felcserélődésének volna köszönhető. Ezelőtt is voltak erős önálló nők. Mindazonáltal nem attól lesz valaki erős feltétlen, hogy eltudja tartani magát. Egyébként a nők már nagyon régóta képesek eltartani magukat. Első állítás ami helytelen.

A következő bekezdésben ellentmondasz.

"a férfi meg beszelhet az érzéseiről (emberek vagyunk!)"

majd

"de e pl ha egy férfi már nem férfi nyafogos, nem all ki magáért "

Persze gondolom te itt nem érzel semmi ellentmondást.

Következő. Bizonyos munkakörökben. Így van! Azért azt is jegyezd meg, hogy viszont senki nem tart pisztolyt a fejükhöz, hogy ezen munkakörökben dolgozzanak. Persze rávághatnád, hogy mi van ha valaki ezen területen akar dolgozni. Szerintem baj. S persze emellett a férfiakra, a gyári munkásokra "a csicskákra", akiknek hétvégén is be kell menni, akiknek jó a 700-as órabér, akiknek túlórázni kell azokra nem igaz. Ez nyilván emberi hozzáállás velük szemben, nem pedig kizsigerelő munkakörnyezet. Ilyesfajta atrocitásokat továbbra is csak is és kizárólag a férfiak élnek át. Nem is értem miért nem műttetik át a nők magukat férfiaknak, hisz itt minden arany.

A következő állításoddal nem tudok vitatkozni. Teljesen igazad van. Olyan mint morál, erkölcs. Igen kevés akad már. Kivéve #9-est. Az ő környezetében ez határozza meg az embereket (lehet úgy értette, hogy a hiánya)

Ez tipikusan olyan, ami már inkább a nőkre igaz. Mocskos hazugság, ha valaki azt gondolja, hogy a nők kevesebbet szexelnek, kevesebb partnerük van és, hogy a férfiak az ösztönlények. Jó pár éve hatalmasat fordult e kocka már. Alig találkozok nőkkel már, akik számára ne az élvezet állnak a középpontban. A gátlástalan élvezet, a jelen, a most élvezete, a szex, az orgazmus.

A legtöbb férfi tárgyként kezeli a nőket. Leginkább erre írtam. Van a férfiak legalja, akiket nem neveznék férfiaknak. Kisebb réteg. Akik olyan iskolázatlan körökben léteznek, ahol még lehet alfahímeskedni, ahol megmaradt még a múlt. Ők tárgyként kezelik a nőket. Vagyunk mi, egy értelmesebb réteg, akik szeretnék tisztelni a nőket, de sajna már alig van olyan kin van mit tisztelni. Túlzás, hogy tárgyként, mert inkább jellemtelen lényként tekintünk rájuk. Ez két szűk réteg. A maradék nagy rész, a kétségbeesett férfi had, ki próbál a női isteni mannából kapni bármi áron. Ők mennek le kutyába, ők alázkodnak meg és ereszkednek le. Mert félnek a magánytól. Nem sok férfi gázol már át 90en nőn. Jó lesz az 3-5 nőnek is már. Ellenben a nők. Alig hallok már 7-8 alatti számot, de a 10-20+ sem ritka. 25 évesektől. Jó sok férfit már rég nem a farka érdekel, csak a nők p**in kívül mást már nem képesek nyújtani.

Erre írtam, hogy a múlt stigmáit emlegeted. Erre írtam, hogy tök jó lehet zsidónak lenni. Mert tudod a zsidókkal régen csúnyán elbántak. Akárcsak a nőkkel. Csak az nem a mai emberek hibája, s már elmúlt.

Végül az utolsó gondolatoddal is egyetértek, a tekintetben, hogy egyik nem sem jobb a másiknál. Viszont szerintem a nők most rosszabbak. Sokkal.

2019. ápr. 12. 00:39
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

"Hol élsz? Igazságos világ? Egész biztos Fideszes vagy. Emberre az értékei alapján nézhetünk fel? Most már légy szíves mondd el, hol ez a csodás titokzatos hely. Gondolom tipikus 42 éves magára maradt nő vagy, aki úgy dolgozza fel élete hibáit, hogy magát centralizálja, mindenki más pedig hibás. Az egoizmus fénykorát éli a nőknél"

Látom, a szövegértelmezés nem erényed. :-)

Nem vagyok fideszes, és ez a világ nem "elmúltnyolcév", hanem mondjuk úgy, "elmúltszázév."

Igen, az emberekre az értékeik alapján nézünk fel, avagy le. Lehet, hogy ez meghaladja az értelmi képességeidet, ez esetben őszintén sajnállak. Azt sem értem, hogy miért női egoizmus, hogy nem vagyok hajlandó tisztelni valakit csak azért mert farka van. A tiszteletet ki kell érdemelni. Nemtől, kortól függetlenül vannak emberek akiket tisztelek és vannak, akiket nem. Ez nem egoizmus, hanem élettapasztalat és vélemény.

2019. ápr. 12. 06:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!