Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljön valaha egyszer a jövőben megint az az idő, amikor
a nők újra fel fognak nézni a férfiakra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ebben nekünk férfiaknak is jelentős szerepünk van, hogy ezt elérjük, manapság összességében sajnos nem ezt látom. Valahogy megváltozott az élet, ebben a hatalmas liberális világban teljesen elmosódtak a nemi szerepek és erről szerintem mindkét nem egyaránt tehet. A nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek. A nők hatalmat szeretnének, a férfiak biztonságot. Régen ez fordítva volt. Azt is észrevettem, hogy ha egy nőnek esélye van a hatalmával visszaélni egy munkahelyen vagy akár egy kapcsolatban, azt a végletekig ki is használja. Az utóbbi munkahelyeimen vagy elnyomni szerettek volna a nő főnökeim és munkatársaim vagy lefeküdni velem. A lényeg az volt, hogy a saját céljaik, vágyaik ki legyenek elégítve, az, hogy én mit érzek nem számított. Szerintetek visszajöhet még az a világ, amikor a férfit tisztelet övezte és a nők fel tudtak nézni rájuk? Lesz még ilyen valaha vagy ilyenről már kár is elmélkedni? 34/F
Én felnézek a férfiakra,de akkor ha tesznek is érte. Csak azért mert valaki férfinak született nincs meg az előjoga hogy őrá kötelező felnézni. Egy nőre és egy férfira is fel lehet nézni,de mindkettőnek tenni kell érte emberileg és szellemileg is. Az pedig hogy a női főnökeid ilyenek voltak, nőknek is vannak olyan férfi főnökeik akik így viselkednek velük.
2019. ápr. 6. 13:43
22/58 anonim válasza:
Osztom a 2#-est, nőként...nekem is elég határozott és karakán a természetem, és sokáig akartam "erősebb" lenni a párjaimnál... nemigen tudtam felnézni egyikre se. Sok év sok tapasztalat kellett végül, meg persze a "másik felem", hogy nem versenyezni kell, hanem úgy hozzáadni ki-ki a maga tudását hogy abból építkezhessünk és haladjunk.
Nőként azt mondom, hogy csak úgy tud működni a család meg a társadalom, ha a nő nő marad a ffi pedig ffi.
2019. ápr. 6. 14:37
23/58 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hímsoviniszta disznó és tisztelem azokat a nőket és fel is nézek azokra, akik ezt megérdemlik/kiérdemlik. Amiket leírtam, azok az én tapasztalataim és amit látok magam körül, olvasok, hallok stb... nem én találtam ki. A férfiakra is felnézek és én is éreztem már, hogy más férfi is felnézett rám vagy elismerően beszélt rólam/velem. Volt persze ezek ellentéte is, biztos azt is kiérdemeltem. Amit viszont én látok, az nem más, minthogy össztársadalmi szinten van egy általános elégedetlenség a mai férfiakkal szemben, hogy miért nem jobb, szebb, okosabb, izmosabb, tehetősebb, fessebb, humorosabb, izgalmasabb, miért nincs neki "nagyobb", mert a barátnőm párja bezzeg igazi férfi (persze csak a hallottak alapján)... Ellenben egyszerre mindezek mellett: "miért nem megyünk soha sehova, mindig csak dolgozik, sosincs itthon, biztos van valakije, mindig csak hajtja a pénzt és még sorolhatnám. Erről egy Belga szám jut eszembe, a címe: "Az a baj"...
2019. ápr. 6. 14:42
24/58 anonim válasza:
Elnézve az európai demográfiát, pár évtized múlva. :D :D
2019. ápr. 6. 14:57
25/58 anonim válasza:
Lolypop. Szoktál itt olyan kérdéseket olvasni, mikor az a kérdés, járnátok e katonával? Általában azt mondják nem, mert távolléttel/erőszakkal/öléssel jár. Vagy akkor ez mégsem ígyvan?
32/f
2019. ápr. 6. 15:03
26/58 anonim válasza:
#25 A katonaskodas egy pelda volt arra, hogy kulonleges tevekenyseg, ami a ferfiak szeles koret erinti. Nem kell hozza se gazdagnak, se jokepunek lenni, eleg egeszseges ferfinek szuletni, a noket jellemzoen nem erinti, nagy aldozatokat hoznak es lehetne alapja egyfajta instant tiszteletnek. En amugy tamogatnek egy nehany honapos kikepzest a ferfiak szamara, sot a noknek se lenne haszontalan, ha valamit ertenenek a fegyverforgatashoz.
Amugy meg visszadobnam a labdat: ossztarsadalmi szinten mennyi megbecsulese van egy anyanak? Valamilyen kulonos oknal fogva a ferfiak nem beszelnek ahitattal errol a kulonleges noi teljesitmenyrol, inkabb gunyolodnak a biologiai oran meg a babavaro gorcson. Ugye erzed ezt az ellentmondast? A letezo teljesitmenyert nem jar tisztelet, de a nem letezoert kene.
2019. ápr. 6. 16:08
27/58 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy össztársadalmi szinten van egy általános elégedetlenség a mai nőkkel szemben is, hogy miért nem jobb, szebb, okosabb, karcsúbb, családcentrikusabb, miért nem tud főzni, miért nem izgalmasabb, miért nem fogy vissza szülés után pár héttel, miért nincs neki "nagyobb melle", mert a barátom párja bezzeg igazi nő stb. Folytassam a saját mondataid átírását?
2019. ápr. 6. 17:26
28/58 anonim válasza:
Nem azért fognak tisztelni, felnézni rád, mert pénisszel a lábaid között születtél, hanem a cselekedeteid, tetteid miatt. Érdekes módon rajtam sem férfiak, sem nők nem fitogtatják a hatalmukat, mert partnerként működők együtt mindenkivel nemtől, bőrszíntől, szexuális identitástól függetlenül, és van olyan emberi és szakmai háttérembere, hogy ezt megtehessem.
28/F
2019. ápr. 6. 19:16
29/58 A kérdező kommentje:
#28 Mert még fiatal vagy! Fogsz még annyit szívni az emberek miatt, hogy öröm lesz nézni!
2019. ápr. 6. 20:05
30/58 anonim válasza:
Miért kéne felnézni? Az ma már kevés az üdvösséghez, hogy p.cs van a lába közt. Elmaradottabb helyeken még mindig menő, esetleg költözz oda.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!