Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljön valaha egyszer a jövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljön valaha egyszer a jövőben megint az az idő, amikor a nők újra fel fognak nézni a férfiakra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ebben nekünk férfiaknak is jelentős szerepünk van, hogy ezt elérjük, manapság összességében sajnos nem ezt látom. Valahogy megváltozott az élet, ebben a hatalmas liberális világban teljesen elmosódtak a nemi szerepek és erről szerintem mindkét nem egyaránt tehet. A nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek. A nők hatalmat szeretnének, a férfiak biztonságot. Régen ez fordítva volt. Azt is észrevettem, hogy ha egy nőnek esélye van a hatalmával visszaélni egy munkahelyen vagy akár egy kapcsolatban, azt a végletekig ki is használja. Az utóbbi munkahelyeimen vagy elnyomni szerettek volna a nő főnökeim és munkatársaim vagy lefeküdni velem. A lényeg az volt, hogy a saját céljaik, vágyaik ki legyenek elégítve, az, hogy én mit érzek nem számított. Szerintetek visszajöhet még az a világ, amikor a férfit tisztelet övezte és a nők fel tudtak nézni rájuk? Lesz még ilyen valaha vagy ilyenről már kár is elmélkedni? 34/F

2019. ápr. 6. 12:11
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
#30 Természetesen nem a nemi szerve miatt kell valakire felnézni, ezt nem is írtam sehol. De valljuk be, ha valami komolyabb gond lenne, ahol fizikai erő kell vagy kemény összefogás, stratégia, jelenleg még mindig a férfiak azok, akiknek először is a segítségét várják el az emberek, nekik kellene megoldani a helyzetet. Ezért gondolom, hogy némi tisztelet kijárna nekik és erre értettem, hogy vajon eljön-e még az az idő, amikor a férfiakra újra fel fognak nézni, tisztelni fogják a nők, mert jelenleg összességében véve nem ezt látom.
2019. ápr. 7. 14:43
 32/58 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nőket tisztelik, hogy munka mellett ellátják a családot meg gondoskodnak a beteg szülőkről? Nem, tök természetes.
2019. ápr. 7. 14:46
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha nem terjesztetek ilyen baromságokat. Szóval soha.

A nők élnek vissza a hatalmukkal? Bolond vagy te? 😄

Nem telik el úgy nap hogy ne olvasná az ember, hogy valahol egy nőgyógyász visszaélt a hatalmával és nőket zaklatott, vagy egy pap/tanár zaklatott gyerekeket vagy valami vezerigazgato működtetett egy illegális prostitúciós hálózatot vagy egy híres férfiről derült ki hogy zaklatta a női rajongóit.

Férfiak + hatalom = visszaélés a hatalommal, nagyrészt a nők kárára.

Arról nem is beszélve hogy az olajmagnasok meg a környezetszennyező gyárak tulajdonosai szinte mind férfiak akik visszaélnek a hatalmukkal egy kis extra pénzért, és a szó szoros értelmében lakhatatlanná teszik a bolygót, így nem is lesz jövőnk, amire kifejezhetnéd a remenyeidet.

Nem azzal van a baj hogy elnőiesedtetek. Ti éppen elég férfiasak vagytok és pont ez a probléma forrása. Változni kéne.

Majd kaptok tiszteletet ha tényleg nőiesebbek lesztek, nem hárítjátok másra a felelőséget a tetteikért, nem várjatok el hogy fejet hajtson előttetek a másik pusztán azért mert az jól esik az egotoknak, és nem tekintitek jogotoknak hogy a másik a ti gondozásotok köré építse az életét.

Tisztelet nem "A férfiaknak" jár hanem a személyeknek, legyenek azok férfiak vagy nők.

Az meg nagyon nem lenne kedvező a nemednek, ha elkezdenénk általánosítani hogy mit érdemelnek "a férfiak", mint társadalmi csoport.

2019. ápr. 7. 15:56
 34/58 A kérdező kommentje:

"Az meg nagyon nem lenne kedvező a nemednek, ha elkezdenénk általánosítani hogy mit érdemelnek "a férfiak", mint társadalmi csoport."

Na látod, pont erről van szó...

2019. ápr. 7. 16:13
 35/58 anonim ***** válasza:
100%
A hétfejű sárkányok kihaltak, kérdező. Manapság semmi hőstett nem vár a férfiakra. Nincs háború, nincs kocsmai verekedés, az éves termést sem neki kell előteremteni. Az, hogy lemegy a bevásárlólistával a közértbe, a csajok szemében nem hőstett. Az sem, hogy segít elmosogatni.
2019. ápr. 7. 16:36
 36/58 anonim ***** válasza:
77%

Igen, pont erről van szó. Ne menj bele az általánosításba, mert nem jössz ki jól belőle. Maradjunk annyiban, hogy tisztelni az egyént lehet nem egy kollektív csoportot.

By the way én még életemben nem számíthattam férfire semmiben. Nálunk minden problémát az anyánk oldott meg anno. Csak úgy mondom.

2019. ápr. 7. 19:37
 37/58 A kérdező kommentje:
#36 Nem számíthattàl vagy eleve úgy indultàl neki, hogy "köszönöm, de nincs szükségem egy férfi segítségére!"? A kettő között azért van különbség...
2019. ápr. 7. 20:01
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mindig az van oda, hogy neki tisztelet kell, aki nem csinált semmit, ellenben szeret hivatkozni más, valóban valamit alkotó férfiakra, és elfelejti azt a sok gonoszságot, amit szintén elkovettek

Egy férfi es nő sem érdemel tiszteletet csak a neme miatt.

Soha nem fog az az idő eljönni. Miért is lenne ugy?

2019. ápr. 7. 21:35
 39/58 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba vagy, kérdező, szerinted gyerekként így indultam neki? Nem volt férfi,aki megoldja. Amikor lett, abban sem lehetett megbízni. Tapasztalat. Ennyi.(Ezzel nem azt mondtam, hogy a férfiakban nem lehet megbízni, hanem hogy nem kizárólag a férfiakra lehet számítani, mindenkinek saját tapasztalata van erről)
2019. ápr. 8. 06:23
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
A sok egyedülálló nő vagy pláne az egyedülálló anyák nézegethetnének, ha ahogy írod, a férfiaktól várnák a segítséget. Ha sz-r a szitu, megoldják maguk. Ezzel szemben egy csomó férfi nem találja a helyét, nézd meg hány munkanélküli, alkoholista, utcán kéregető van köztük.
2019. ápr. 8. 06:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!