Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon féltékeny vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre! Miért nem veszi észre magát?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van egy fiú barátja, akivel kisgyerek koruk óta legjobb barátok, kamaszkoruk óta pedig folyamatosan hol együtt voltak, hol szétmentek, de folyamatosan tartották mindig a kapcsolatot. A srác eredetileg elég messzire lakik innen, 3 éve viszont a mi városunkban él, egy ideje pedig egy utcában is lakunk. Azóta újra napi szinten beszélget a barátnőmmel, de csak akkor találkoznak, ha én nem érek rá/nem vagyok itthon, mert barátnőm állítólag nem a velem töltött idő rovására akar a barátaival lenni. Amikor újra beszélgetni kezdtek, barátnőm felajánlotta, hogy ismerkedjek meg a sráccal, de én nem tudnék olyan emberrel jóban lenni, aki a barátnőmet kezelgette!

Amikor összejöttünk, említette egyébként ezt a srácot, azt mondtam, hogy nem zavar, ha beszélnek, mert nem gondoltam, hogy végül ennyire idegesíteni fog. Iszonyú féltékeny vagyok rá, mert egész életében a barátnőm mellett volt, én meg nem is tudok versenyezni vele. Múltkor csak úgy meglepetésből hazajöttem munkából, akkor is az utcán beszélgettek, iszonyú frusztráló érzés volt. Mit tegyek? Nagyon félek, hogy megcsal és nem értem, miért nem veszi már észre magát!

2019. ápr. 4. 11:55
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
48%
Hát, kérdező, szerintem ha a barátnőd nem szeretne, már rég kirúgott volna, mint macskát szarni. De valamiért elviseli, hogy ilyen vagy, én senkitől nem tűrném.
2019. ápr. 4. 21:11
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Fu, phasztmeg kérdező... Ez egy vagy megszoksz, vagy megszöksz szituáció. Ha fontos a lány és megbízol benne, túl kell tenned magad azon a tényen, hogy a gyerekkori legjobb barátjáról van szó, aki igen, éppenséggel fiú, és akivel igen, éppenséggel volt több is egy ideig.

Ha ez nem megy, akkor ebből szakítás lesz előbb utóbb..

Egyébként én úgy látom a sorokból, hogy a lány próbál téged is bevonni. Annak ellenére is próbált azért, hogy látta rajtad, hogy zavar téged..:

"Barátnőm kérte, hogy menjek oda én is beszélgetni,"

"arátnőm egyébként mindig részletesen beszámol arról, amit beszélgettek, mintha bármi közöm lenne a közös dolgaikhoz. "- Pontosan próbált belevonni téged is a közös világukba, de sügér vagy...

Te mit csinálsz? Kivonod magad direkt az egészből azt gondolod ez majd megoldja a problémát. Nem foga. Közben full féltékeny vagy az egészre, meg a belső poénjaikra, a saját kis világukra. Idióta viselkedés, nem látod?

Irigykedsz rá, hogy náluk megy és te érzed magad kívülállónak, holott tudatosan vonod ki magad folyamatosan ebből, hogy ne legyen hozzájuk közöd, mert azt reméled, hogy majd abbahagyja hirtelen a GYEREKKORI barátságot.

Félre ne értsd, értem, hogy mi zavar, engem is zavarna. CSak jeleztem, hogy nagyon rosszul kezeled jelenleg a helyzetet. Jobb lenne talán félretenni a gőgödet és a féltékenységedet, és ha fontos a barátnőd, megismerni a srácot.

JA és még valami:

"Egyébként barátnőm azt mondta, hogy ha mi összeházasodunk, neki a fiú lesz a tanúja"

- Még mindig nem esik le, hogy ki milyen szerepben van? HA én akarnék kavarni a párom háta mögött, qrvára nem mesélnék neked ennyit róla. Nem akarnálak bevonni egyáltalán. És ha odalennék a srácért, a legkevésbé sem hívnám el az esküvőmre, de pláne nem tanúnak.. Gondolkodj már tiszta fejjel..

Az az ember fontos neki, pont. De valószínűleg azért, mert gyerekkora óta barátok. Hogy exe is, az meg nem véletlen. Valamiért csak veled van...

2019. ápr. 24. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!