Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre! Miért nem veszi észre magát?
A barátnőmnek van egy fiú barátja, akivel kisgyerek koruk óta legjobb barátok, kamaszkoruk óta pedig folyamatosan hol együtt voltak, hol szétmentek, de folyamatosan tartották mindig a kapcsolatot. A srác eredetileg elég messzire lakik innen, 3 éve viszont a mi városunkban él, egy ideje pedig egy utcában is lakunk. Azóta újra napi szinten beszélget a barátnőmmel, de csak akkor találkoznak, ha én nem érek rá/nem vagyok itthon, mert barátnőm állítólag nem a velem töltött idő rovására akar a barátaival lenni. Amikor újra beszélgetni kezdtek, barátnőm felajánlotta, hogy ismerkedjek meg a sráccal, de én nem tudnék olyan emberrel jóban lenni, aki a barátnőmet kezelgette!
Amikor összejöttünk, említette egyébként ezt a srácot, azt mondtam, hogy nem zavar, ha beszélnek, mert nem gondoltam, hogy végül ennyire idegesíteni fog. Iszonyú féltékeny vagyok rá, mert egész életében a barátnőm mellett volt, én meg nem is tudok versenyezni vele. Múltkor csak úgy meglepetésből hazajöttem munkából, akkor is az utcán beszélgettek, iszonyú frusztráló érzés volt. Mit tegyek? Nagyon félek, hogy megcsal és nem értem, miért nem veszi már észre magát!
"Ja, és barátnőm összes barátnője a srác nagy támogatója. Ők igazi álompár voltak, sok ismerősük elég rondán néz rám..."
Lehet azért, mert te vagy az, aki kezelni se akar egy fazonnal, csak azért, mert lefeküdt a lánnyal a múltban, míg a fickó meg a barátnőd készen voltak túllépni ezen és együtt lógni. Ha nem tudod a féltékenységed feldolgozni, egyszerűbb, ha most lelépsz.
Itt mindenki szidja a kérdezőt, de azt a sort olvastátok,hogy a párja együtt is volt a sráccal, többször(?). Ez mióta barátság?
Persze, akik azt vallják, hogy "akkor is barát ha beteszi" azoktól nem is várok mást...
Megnézném a való életben ki haverkodna a párja exével és nézné jó szemmel,hogy ilyen közeli viszonyba maradtak.
Pontosan, látom azért páran értik, mi fáj nekem ebben! Én is tudnék ugyanúgy a klasszikus értelemben vett barátja is lenni mint ez a hólyag!
Egyébként barátnőm azt mondta, hogy ha mi összeházasodunk, neki a fiú lesz a tanúja ... na nekem ez is kiakasztó! Az a nap rólunk szól, ne nézzenek legalább ott olvadozó tekintetekkel egymásra mert még én érzem magam most is kellemetlenül a saját kapcsolatomban!
Bocsi, de ezen elnevettem magam. 😄
Én a helyedben felkeresném a saját exem és ugyanígy barátkozni kezdenék vele, talán megérti a nőd is mit élsz át most, már ha szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!