Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon féltékeny vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre! Miért nem veszi észre magát?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van egy fiú barátja, akivel kisgyerek koruk óta legjobb barátok, kamaszkoruk óta pedig folyamatosan hol együtt voltak, hol szétmentek, de folyamatosan tartották mindig a kapcsolatot. A srác eredetileg elég messzire lakik innen, 3 éve viszont a mi városunkban él, egy ideje pedig egy utcában is lakunk. Azóta újra napi szinten beszélget a barátnőmmel, de csak akkor találkoznak, ha én nem érek rá/nem vagyok itthon, mert barátnőm állítólag nem a velem töltött idő rovására akar a barátaival lenni. Amikor újra beszélgetni kezdtek, barátnőm felajánlotta, hogy ismerkedjek meg a sráccal, de én nem tudnék olyan emberrel jóban lenni, aki a barátnőmet kezelgette!

Amikor összejöttünk, említette egyébként ezt a srácot, azt mondtam, hogy nem zavar, ha beszélnek, mert nem gondoltam, hogy végül ennyire idegesíteni fog. Iszonyú féltékeny vagyok rá, mert egész életében a barátnőm mellett volt, én meg nem is tudok versenyezni vele. Múltkor csak úgy meglepetésből hazajöttem munkából, akkor is az utcán beszélgettek, iszonyú frusztráló érzés volt. Mit tegyek? Nagyon félek, hogy megcsal és nem értem, miért nem veszi már észre magát!

2019. ápr. 4. 11:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
79%
28-as, attól hogy te rögtön rámásznál az exedre ha látod attól még nem mindenki ilyen. Mert te el akarod kerülni, ne is lássad, aztán mi van ha egyszer összefuttok, rá se nézel nehogy ráugorj? Hát aztán te vagy a megbízhatóság szobra, a párod meg költözzön veled másik földrészre nehogy lásd az exed? Attól hogy te minden exedre a csajodként tekintesz, attól nem mindenki olyan kétbites mint te vagy!
2019. ápr. 4. 15:31
 32/42 anonim ***** válasza:
21%
Aha, szóval ti azt elhiszitek, hogy a kérdező csaja, meg ez a srác évekig hol dugtak, hol nem és CSAK BARÁTOK. Nevetséges....
2019. ápr. 4. 16:05
 33/42 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne? Nem mindenki ösztönállat. Nekem is van 1-2 ember, akikkel régen "dugtam", most meg már nem. Mi olyan hihetetlen ezen?

2019. ápr. 4. 16:15
 34/42 anonim ***** válasza:
78%
A férfiak sem szeretik, ha a nők elvárják tőlük a gondolatolvasást, ez fordítva is igaz. A kérdező ezért hülye. Az már más lapra tartozik, hogy exhez ki hogyan viszonyul, és mi lehetne vagy nem lehetne. Tehát ha a kérdezőnek problémája van, akkor használja a száját kommunikációra, ne magában puffogjon meg küldözgesse a füstjeleket, és főleg ne hazudja, hogy rendben van valami számára, ami valójában neki nem oké. Ez kb az a szint, mikor megkérdezik, hogy "mi a probléma", a másik meg azt mondja, hogy "semmi", miközben tele van gondokkal.
2019. ápr. 4. 16:25
 35/42 anonim ***** válasza:
74%
32-es, most nem értem miért kell az összes exről ilyen stílusban beszélni. Örülj neki ha valaki vigyázott a csajra emberileg is, és normális volt vele, addig is amíg te mint hős lovag megérkeztél az életébe, és nem egy kész roncs csajt kaptál. Mert az jobb lett volna ha előtte olyannal van aki kikészíti, átvágja vagy valami? Ha normális emberrel volt, az előny és nem hátrány! Nem kell a volt kapcsolatokról lekezelően beszélni.
2019. ápr. 4. 17:43
 36/42 A kérdező kommentje:

Ma egyébként én is odamentem, amikor beszélgettek, mert én is itthon voltam. Barátnőm kérte, hogy menjek oda én is beszélgetni, kezet fogtam a sráccal, jófej volt. De barátnőmben nem bízom!

Most is ahogy kinn álltak, látszik rajtuk, hogy van egy közös kis világuk, talán ezt irigylem tőlük, barátnőm velem sosem ilyen. Belsős poénok, egymás szívatása, stb. Meg az is gyanús, ahogy egymásra néznek...

2019. ápr. 4. 19:04
 37/42 A kérdező kommentje:
Egyébként barátnőm egy ideje erőlteti, hogy én legyek jóban ezzel a gyerekkel. Én igazából nem akarok, mert folyton az jut róla eszembe, hogy egymáson lihegtek, összeizzadtak, ilyenek. Nem tudok ettől elvonatkoztatni, néha úgy is eszembe jut ez, ha csak fekszünk barátnőmmel és pihenünk. Meg ha a srácnak bármi gondja van, barátnőm ugrik, rohan hozzá, hogy segítsen neki. És ez kölcsönös. Miért nem engem hív egyből? Múltkor elsodorták kerékpárral, nekem csak később szólt, a srácot egyből hívta...
2019. ápr. 4. 19:11
 38/42 anonim ***** válasza:
40%
"Egymason lihegtek, izzadtak" Te egy barom vagy! Remelem a baratnodnek megvan a magahoz valo esze es kirug a francba!
2019. ápr. 4. 20:14
 39/42 anonim ***** válasza:
56%
Tök mindegy hogy gyerekkori barát vagy sem, ő a csaj EXE, innentől pedig az a "törvény" lép életbe hogy az exekkel nem tartjuk a kapcsolatot. Ez nem véletlenül íratlan szabály, még soha nem hallottam olyanról hogy ilyennek jó vége lett volna. Előbb utóbb ha valaki tartja a kapcsolatot az exével az az új kapcsolat rovására fog menni, teljesen mindegy hogy történt e azóta köztük valami, megcsalta e az új párját vele, vagy sem, egy normális embert akkor is zavar ha a párja olyan emberrel tartja a kapcsolatot akivel előtte lefekudt. Ez van, aki ezt tagadja, az hazudik magának, hazudik a világnak, hazudik a párjának. Ez az igazság. Itt a csajnak kellene annyi eszének lennie hogy nem keresi többet a kapcsolatot ezzel a baráttal. Nem értem ezt miért kell felnőtt normális embernek külön magyarázni meg szólni érte. Az a baj a csaj ezt nem gondolja gáznak. Na ez a baj. Nem az hogy a kérdező szólt e érte vagy sem. Eleve gáz amit a csaj csinál.
2019. ápr. 4. 20:37
 40/42 anonim ***** válasza:
49%
Az a gáz amit pl te csinálsz utolsó. Én pl jóban vagyok egy exemmel. Meg egy másikkal aki csak kézen fogva mászkálós tini szerelem volt. Meg egy másikkal akivel sose jöttünk össze de egy ideig tetszettünk egymásnak. Néha beszélünk, nem gyakran, de ők is beletartoznak a régi társaságba, akikkel tartom a kapcsolatot. Ahogy a mostani páromat szeretem már évek óta, azt össze se lehet hasonlítani ezekkel a régi esetekkel, sokkal jobban szeretem őt. Eszembe se jut az exemmel kapcsolatban semmi ilyen. A páromról is szoktam neki mesélni, ő meg az övéről, de vannak közös témáink, közös ismerősök. Most ha jön egy olyan alak/olyan alakok, mint te, és bemesélik a páromnak hogy "tuti megcsalom",akkor a probléma forrása konkrétan nem én vagyok, nem az ex, nem a párom, hanem az aki szítja ez ellentéteket és beleszól nagy pofával kívülről.
2019. ápr. 4. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!