Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon féltékeny vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok a barátnőmre! Miért nem veszi észre magát?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van egy fiú barátja, akivel kisgyerek koruk óta legjobb barátok, kamaszkoruk óta pedig folyamatosan hol együtt voltak, hol szétmentek, de folyamatosan tartották mindig a kapcsolatot. A srác eredetileg elég messzire lakik innen, 3 éve viszont a mi városunkban él, egy ideje pedig egy utcában is lakunk. Azóta újra napi szinten beszélget a barátnőmmel, de csak akkor találkoznak, ha én nem érek rá/nem vagyok itthon, mert barátnőm állítólag nem a velem töltött idő rovására akar a barátaival lenni. Amikor újra beszélgetni kezdtek, barátnőm felajánlotta, hogy ismerkedjek meg a sráccal, de én nem tudnék olyan emberrel jóban lenni, aki a barátnőmet kezelgette!

Amikor összejöttünk, említette egyébként ezt a srácot, azt mondtam, hogy nem zavar, ha beszélnek, mert nem gondoltam, hogy végül ennyire idegesíteni fog. Iszonyú féltékeny vagyok rá, mert egész életében a barátnőm mellett volt, én meg nem is tudok versenyezni vele. Múltkor csak úgy meglepetésből hazajöttem munkából, akkor is az utcán beszélgettek, iszonyú frusztráló érzés volt. Mit tegyek? Nagyon félek, hogy megcsal és nem értem, miért nem veszi már észre magát!

2019. ápr. 4. 11:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%
Neked kéne észre venni magad, ahogy már fentebb írták. Először is: a srác max akkor "kezelgette" a barátnőd, ha az orvosa volt. Elég lealacsonyítóan beszélsz a szexről és a barátnődről. Másodszor: ha zavar, MI A JÓ ISTENNEK NEM MONDOD MEG NEKI?? Az eddig leírtak szerint többször is megkérdezi, hogy zavar- e, ilyenkor nem passzív- agresszív durcit kell lenyomni, hanem elmondani, hogy miért zavar téged a srác jelenléte. De gondolom ez már túl nagy feladat lenne, tekintve, hogy egy 5 éves fejlettségi szintjén állsz agyilag.
2019. ápr. 4. 13:26
 22/42 A kérdező kommentje:

Ő egyáltalán nem az a féltékeny típus, kb nem is tudnék beszélgetni vele a féltékenységről, ő kb egyszer volt rám féltékeny és akkor sem volt nagy jelenet. Engem meg szétfeszít ez az érzés, meg sem értené!

Amúgy meg én fel se tudnám keresni az exeim, mert egyikükkel se tartom a kapcsolatot! Szerintem ez a normális!

Nekem meg elég szar érzés ez, mert barátnőm szüleivel is jóban van a srác, meg a barátnőm is a srác szüleivel, olyan fura ez az egész, mintha én egy jól működő rendszerbe furakodtam volna bele!

2019. ápr. 4. 13:30
 23/42 anonim ***** válasza:
84%
Velem nem lenne ekkora mázlid, hallod, már rég kihajítottalak volna ezért az óvodás szintű viselkedésért, és nem az ex miatt, hanem mert gyerekesen viselkedsz.
2019. ápr. 4. 13:33
 24/42 anonim ***** válasza:
73%
A szikra amit írsz, egy olyannal még nagyobb eséllyel fellángol akivel sose volt köztük semmi, de ugyanúgy jó srácnak számít. Ha már valaki ex, tényleg megvannak a problémák párkapcsolat szinten, amiken ritkaság ha túl lehet lépni. Jobban féltékenykedhetnél akkor ha még sose lett volna köztük más csak barátság, és ugyanígy jóban lennének, és ki tudja mi lesz belőle. Vagy egy új barátra. Nem azt mondom hogy itt abszolút semmi alapod a féltékenységre, de más esetekben még több lehetne. Ne rontsd el emiatt a kapcsolatodat. A barátnődnek milyen volt a gyerekkora? Mert akkor szoktak még kötődni ilyen nagy tartós barátságokhoz ennyire, ha kell neki a biztonságérzet kb szinte "rokoni" szinten, mindegy csak biztos pont legyen és közös hullámhossz, de ez nem jelent vonzalmat legtöbbször. Te kivel vagy közeli kapcsolatban, kik a barátaid, és mennyire? Vagy inkább rokonokkal tartod a kapcsolatot?
2019. ápr. 4. 13:42
 25/42 A kérdező kommentje:
A két család nagyon jóban van, a gyerekek kb folyton együtt voltak, tényleg kicsit rokoni szint, minden nyarat együtt töltöttek.
2019. ápr. 4. 13:49
 26/42 anonim ***** válasza:
87%

Jezus, te hany eves vagy egyaltalan? 14? En a baratnod helyebe mar reg elkuldtelek volna a fenebe! A multjahoz es az hogy kivel dugott es ezek kozul kivel tartja a kapcsolatot, kivel maradt barat semmi kozod. A feltekenyseged es a frusztarciod kezeltesd mert szanalmas vagy! Meg csodalkozol hogy a baratnod baratai egy baromnak nezznek? Igazuk is van, eretlen vagy.

Az evek soran az en es a ferjem baratikore egybe olvadt es vannak koztuk exek is, nem is egy ugy az en reszemrol, mint az overol. Az egyik legjobb baratnom a ferjem volt exe es teljesen hidegen hagy hogy dugtak. O a mult es en vagyok a jelene es a jovoje. Ennyi.

2019. ápr. 4. 13:51
 27/42 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy ilyenek pl hogy a srác mindent tud a rokonokkal való kisebb konfliktusairól is a barátnődnek, és pl valamit nem tud megoldani, valaki hozza a szokásos formáját a családban, elmondja neki, mert ő érti miről beszél. De attól még nem fog hozzá vonzódni, ha hozzád vonzódik.
2019. ápr. 4. 13:58
 28/42 anonim ***** válasza:
7%

Behalok néhány válaszon... A kérdező hülye, mert nem tetszik neki, hogy a barátnője olyan sráccal barátkozik akivel dugott?? Szép dolog a barátság de dugtak basszus... Mindjárt hányok.. Egyébként kérdező tényleg hülye vagy.. Franc lenne ilyen nővel... Eleve nem hiszek a ferfi-nő barátságban de így meg....Vicc az egész...

Abban sincs igazatok szerintem, hogy a kérdező a hibás mert nem szól... Hát ne azért ne alázzon már meg a párom, mert szóltam hogy ez nekem rosszul esik basszus.. Ha ez nem jön magától cseszhetiteket.. Ez olyan, mint mikor a haverok fontosabbak.... Ne azért mondja le a napi haverozást mert én kiverem a balhét miatta...Ha neki ez nem természetes akkor kalap, kabát.....Az viszont tény, hogy ennek a kapcsolatnak rohadtul semmi értelme....

2019. ápr. 4. 15:08
 29/42 anonim ***** válasza:
0%

21# normális embernek nem kéne ezt megmagyarázni... Ahogy azt se, miért baj, ha szart kensz a pofájára...alapból én is azt vallom, hogy mindent meg kell beszélni, ez a "titok". Na de könyörgöm.. Jó,hogy nem azt kérdezi zavar e, ha elmegyek apáddal egy körre...

A kérdés csak az, mi a bánatèrt vannak együtt.

2019. ápr. 4. 15:11
 30/42 anonim ***** válasza:
87%

"A kérdező hülye, mert nem tetszik neki, hogy a barátnője olyan sráccal barátkozik akivel dugott??"

Nem, hanem azért, mert hazudik a csajnak, majd utána ki van kelve magából, hogy miért nem gondolatolvasó a barátnője.

(Mellesleg mi van akkor, ha "dugtak"? Én is jóban vagyok az exemmel, és róla legalább tudom, hogy biztosan nem akarnék tőle semmit, akkor se, ha ő lenne az utolsó utáni ellenkező nemű a bolygón, mert már BIZTOS, hogy nem működünk együtt.)

2019. ápr. 4. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!