Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők nálatok valóba hátrány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nálatok valóba hátrány ha a férfi nagy családot szeretne? 34/F

Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 21:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Minden nőnél hátrány. A legtöbben egyáltalán nem hajlandók szülni, a többiek is max egy gyereket.
2019. ápr. 1. 07:42
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez imponált benne :)
2019. ápr. 1. 08:37
 23/26 anonim ***** válasza:
20. Nincs szükséged nagy okra, ha csak simán nem akarsz még egyet, mert nincs energiád. Ezt nyilván a nejeddel kell főleg megbeszélned.
2019. ápr. 1. 09:15
 24/26 Izabella220 ***** válasza:
Nem elég az ha anyahilag megvannaka a dolgok,érzelmileg kell hogy beleférjen.
2019. ápr. 1. 12:29
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam igen. Egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy akarok gyereket, kettőnél többet kizárt, de hajlok a nulla felé, úgyhogy ha valaki biztosan minimum hárommal tervez, azzal nincs értelme folytatni.

Félreértés ne essék, nincs bajom a nagy családokkal, meg a nagycsaládosokkal, de nem nekem való, és ebben nem lehet kompromisszumot kötni.

2019. ápr. 1. 14:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Sokaknál hátrány mert a karrier és az életminőség is tényező egy ember életében, de sokan vannak akik szeretnének nagy családot..én nem tudom..nem azt hiszem elég 1-2 gyerek ..
2019. ápr. 1. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!