Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek hátrány ha egy férfi izzadós?
Hormonprobléma? Esetleg kövér az illető?
Sok minden miatt lehet valaki izzadós. Az okára lennék először kíváncsi, hogy miért.
"A fokozott izzadás okai A fokozott verejtékezés lehet egyes betegségek tünete is, de társulhat bizonyos állapotokhoz vagy életmódbeli szokásokhoz is. Gyakran előfordul fokozott verejtékezés kövérség esetén, mert az állandó többletterhet jelent a szervezet számára. Fokozott verejtékezés előfordulhat még nagyobb mérvű alkoholfogyasztás, erős cigarettázás, rendszeres aszpirinfogyasztás esetén is. A pszichés problémák, a szorongás gyakran jár izzadékonysággal. A nők esetében a hormonális változások hatására fokozott verejtékezés következhet be a menstruáció, illetve a klimax idején. Gyakori jelenség a pubertáskori, főleg hónaljban jelentkező verejtékezés, amit az ún. apokrin mirigyek fejlődése, fokozott működése okoz. A fenti esetekben a fokozott izzadás a szervezet természetes reakciója, ám - ritkábban - valamilyen betegség egyik tünete is lehet.
Részletek: [link]
Van aki idegi alapon izzad. Az én ismerettségi körömben is. Ő inkább mindenhova visz magával plusz pólót. Ahogy teheti mosakszik. Megoldja, hogy ne legyen zavaró.
Nem,nem zavar,amennyiben foglalkozik a dologgal.
Igen, szerintem hátrány. hiába figyel oda magára, mindig nem cserélhet inget/pólót. Ha látszik,hogy izzadságfoltos az ing kevésbé vonzó...pedig sokan nem tehetnek erről.
Ráadásul az izzadságnak szaga van a látvány mellett.
Ha ehhez még lábizzadás is párosul még kellemetlenebb.
De odafigyeléssel, megtalálva az egyedi kezelési módszert, illatszereket, szőrtelenít esetleg, korrigálható a helyzet.
Van, akinél igen, mert az igénytelenséget látja benne és/vagy undorítónak tartja.
Én nem tartom annak, lehet, azért, mert én is izzadós típus vagyok nőben. Még kutatom az okát (most épp túlsúlyos vagyok, de egészséges BMI-vel is ugyanígy verejtékeztem, és kifejezetten egészségesen táplálkozom már egy jó ideje), és hónaljon tudom kezelni, ill. ha nem muszáj, nem veszek fel nyáron műszaálas cuccot. A baj inkább az arcommal van - nyáron, ill. ha sokat mozgok és úgy megyek hidegből melegbe vagy fordítva, eléggé izzadok arcon. Persze ahogy tudom, törlöm, igyekszem nem túl izzasztó arckrémet kenni rá stb.
Párom is ilyen, talán ő még izzadósabb, mint én. Engem nem undorít el, hogy verejtékezik, mert nem büdös az izzadtsága. Annyi van összesen, hogy nem fekszünk össze, ha bármelyikünk is nagyon izzad, hanem előtte fürdés/tusolás és megtörölközünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!