Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire hátrány, ha a pasi kicsit gyerekes?

Figyelt kérdés
Nem úgy, hogy éretlen. Dolgozok, pénzt keresek, rendben tartom a környéket, ha elromlik valami intézkedek, próbálom megteremteni a megfelelő körülményeket. Emellett viszont imádok hülyéskedni, játszani, bolondozni stb. Nem vagyok egy komoly figura. Ennek ellenére megbízható vagyok, csak hát na, valaki sosem nő fel teljesen.

2017. jan. 16. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
13%
Ha jóképű, izmos vagy, akkor minden hibádat elnézik neked, de, ha átlagos külsőd van, akkor rád se kakilnak a k.u.r.v.á.k.
2017. jan. 16. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Ne kezdjük már itt is ezt a nő gyűlölő hülyeséget.

Vannak normális és kevésbé normális nők is, ugyanúgy, mint a férfiaknál.

2017. jan. 16. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én barátom ilyen, és imádom.

Persze van, hogy komolyan beszélgetünk, akár kettőnkről, akár valamiről (történelem, csillagászat, irodalom, tökmindegy), viszont emellett nagyon sokat hülyéskedünk, viccelődünk, és én ezt imádom benne, nem is tudnám máshogy elképzelni.

Az zavarna, ha nem lehetne vele 2 komoly szót váltani, de NAGYON NAGY előny, hogy néha előjön belőle a gyerek.

Pl tegnap 4 órát legóztunk :D Lehet komoly az ember életében épp elégszer, kapcsolatban jól kell érezni magunkat, és néha el kell engedni mindent, és bolondnak kell lenni.

Az összes barátnőm pasija tud néha hülye lenni, szóval nem hinném, hogy hátrány :)

22/L (a párom 23/F)

2017. jan. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!