Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok hátrány ha egy férfi később érettségizett le?
"volt párom megbukott magyarból"
Abból hogy a büdös lóbruki-ba lehet megbukni? :D
Egy analfabéta roma is átmegy belőle egy 2-essel xD
Mo-n az emberek 94%-a elsőre átmegy az érettségin.
94% érted!? És ebben benne van a sokszorosan halmozottan hátrányos Karakószörcsögi gyerek is...
4 nem mindegy, hogy gazdaságból érettségizik az ember, vagy valami könnyebb tantárgyból.
Én tevesztettem, halasztok hogy letegyek egy infóérettségit, amivel egyébként még érnék is valamit továbbtanulás szempontjából.
teljesen mindegy, hogy miért nincs. mert nem mentél neki, mert megbuktál...
továbbtanulni infó érettségi nélkül is lehet, nekem sincs, 'oszt mégis IT mérnök lettem.
8 hiányzások miatt halasztok egy évet, ezért választom a kötelező gazdasági helyett az infót, bár egyenlőre egy OKJt szeretnék elvégezni, de később tovább akarok tanulni.
Csak hülyén nézne ki a sok 4es és 5-ös között az éppen kettes gazdasági, inkább rakok egy jobb infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!