Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nálatok valóba hátrány ha a férfi nagy családot szeretne? 34/F
Nalam igen. Sot kizáró ok.
Az eddig legjobbnak induló kapcsolatom, amibe a legjobban beleéltem magamat pont ezen a kérdésén bukott el.
Nálam nem. Én minimum 2 szeretnék, párom maximum 2-t.. :D
Úgyhogy én kiegyezek 3-ba, de jobb lenne mégtöbb :) Meglátjuk mit hoz a jövő
Hátrány. Ha akarunk mondjuk 3 gyereket az azt jelenti, hogy amíg mindegyik ovis nem lesz (tehát ha potyogtatom őket magamból akkor is minimum 6-7 évig) én semmit nem tudok kezdeni az életemmel. Nem tudok dolgozni, nem tudok fejlődni és előrelépni, mert minden időm és energiám elmegy a gyerekekre. Van egy csomó célom az életben amit még el szeretnék érni. Ebbe nem fér bele az, hogy az életem 6-7 évig csak a gyerekekről szóljon. Igazából utána is nagyjából lehetetlen bármit is kihozni az életemből, 3-4 gyerekkel már nem nagyon lehet azt megtenni, hogy mindkét szülő dolgozik. Meg persze mire talál az ember egy munkahelyet ahová felveszik minimális tapasztalattal sok gyerekkel. Mert ugye ha valaki akar 3-4-5 gyereket akkor bizony hamar el kell kezdeni, tehát pápá tapasztalat vagy karrier.
Szeretnék gyereket, ez nem kérdés számomra. De nem ez az egyetlen célom az életben. Arról már nem is beszélve, hogy mennyi idő és energia ennyi gyereket nevelni. A gyerekek szempontjából sem jó, mert szörnyen következetesnek kell ahhoz lenni, hogy egyik gyerek se sérüljön az évek során lelkileg vagy érezze úgy, hogy neki kevesebb jut mint a testvéreinek. Szerintem aki értelmes, normális, egészséges lelkű gyerekeket szeretne felnevelni az ne vállaljon sok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!