Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők nálatok valóba hátrány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nálatok valóba hátrány ha a férfi nagy családot szeretne? 34/F

Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 21:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Nálam hátrány lenne. Én egy-kettőnél többet semmiképp nem szülnék, nem akarnék annyit terhes lenni, szoptatni, kialvatlan lenni, kiesni a munkából stb. Mellesleg több gyerek több gond, nagyobb elszegényedési kockázat. Nem utolsósorban pedig a Földnek is jót teszek vele, ha keveset szülök.

Legyen kevesebb és éljünk kényelmesebben, magasabb színvonalon. Jusson több idő, energia és pénz a kevesebbnek, én ezt vallom.

2019. márc. 31. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
54%

#8-as vagyok

Nagyon szerény anyagi körülmények közt nőttünk fel, a szüleink nem tudnak támogatni most sem, nem kívánom ezt a sorsot a meg nem született gyerekeinknek.

2019. márc. 31. 22:45
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Igen, egyet sem akarok.
2019. márc. 31. 22:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem. Viszont ha azt szeretné, hogy sorra szüljek az anyagiak meglétét elvárnám és nem adnám bölcsibe a kölyköket, hogy dolgozni tudjak és ne haljunk éhen.

Vannak dolgok amiket alapnak tartok. A gyerek 3éves koráig vele akarok lenni, iskolába kerüléskor külön szoba biztosítása, kiskorától kezdve hobbik/különórák támogatása. Arról nem is beszélve, hogy a szakma megszerzését, felsőfokú tanulmányokat is támogatni tervezem. Minimum 20 éves koráig a segítségemre fog szorulni az a gyerek, miközben ott vannak a fiatalkorú szintén tanköteles testvérei.

1-2 gyereknél még megoldható. 3-5 nél azért már húzós mindezt állni.

Annyit tervezek szülni amennyit az általam elvárt normák szerint feltudok nevelni.

2019. márc. 31. 22:52
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

Nálam is hàtrány. 2-nél többet nem szeretnék.

Szerencsémre a párom is a vélemenyemen van :)

2019. márc. 31. 22:54
 16/26 A kérdező kommentje:
5 gyereket én se szeretnék jogos az már túl sok.De 3 az jó lenne
2019. márc. 31. 23:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Én voltam bölcsis, de csak pár hónapot, ugyanis anyám pedagógus, én meg novemberi vagyok, neki tanévkezdéssel kellett visszaállni munkába, én meg csak pár hónappal később töltöttem be a 3-at, előbb nem vettek fel oviba, így azt a pár hónapot bölcsivel kihúztuk, de ez speciális helyzet volt.

Én sem akarnám feltétlenül bölcsibe adni a gyerkőcöt, de amint lehet, vissza akarok állni dolgozni, akár otthonról, akár részmunkaidőben, de nem akarom kitölteni a 3 évet, az utolsó egy évben ugyanis már csak a GYES jár, ami nagyon kevés, és nem függ a korábbi fizetéstől, hanem mindenkinek egységes.

2019. márc. 31. 23:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem hátrány, ha elég jól keresne hozzá a pasi. És ezt azért mondom, mert 3 gyereket megszulni a nőnek min. 6-9 éb kiesés a munkából. Ezalatt nagyon kevés pénzt kap az államtól. Szóval sztem manapság a nagy család kizárólag pénz kérdés.

29/L

2019. ápr. 1. 03:16
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam igen, mert csak egy gyereket szeretnek.

Remélem tudod, hogy minden gyerekkel foglalkozni kell, nevelni, jatszani és ez nemcsak az anya dolga!!!!!

2019. ápr. 1. 06:25
 20/26 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy örültem ennek a kérdésnek mert 2 gyerek van 3.at akar a feleségem de én már nagyon nem. Reméltem hogy lesz válasz hogy miért ne legyen de senki nem írt semmit hogy miért ne legyen ha szoba penz megvan a 3. Gyerekre .
2019. ápr. 1. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!