Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyit segit otthon a ferjetek?
Mindent en csinálok itthon.Ha dolgozok ha nem a férjem nem segít.Azt hittem azért van az mert nem dolgoztam egy darabig így természetes volt hogy megcsinalok mindent,de most hogy dolgozok akkor sem.Megkértem párszor de értetlenül nézett hogy mit akarok.Feladtam.
Irigylem azokat akiknek besegit a ferjuk.
Az ilyen fasziknak megmondanám, hogy semmi probléma barátom, akkor én ezzel foglalkozom, teljesen egyetértek a nézeteiddel atekintetben, hogy vannak női és férfi dolgok, így holnaptól te vagy a kenyérkereső, hiszen a férfiaknak ez a dolga, és elvárom tőled, hogy az én eddig megkeresett részemet is előteremtsd, hiszen máshogy eddig se jöttünk ki. Minden hó tizedikéig várom a 350-400 ezer forintos utalást a számlámra. Szó nélkül, hiszen férfiként az a dolgod, hogy a lehető legjobb színvonalon eltartsd a családodat.
Ha meg ez nem tetszik, akkor takarodjál összeszedni a szarjaidat, mert én sem tervezek két munkát vállalni - egyet itthon, egyet meg a munkahelyemen, de neked nagyon gyorsan meg kell majd tenned, ha ekkora nagy kenyérkereső kan vagy, hogy számodra női munka a házimunka.
Kivagyok ettől a “segít” szótól, nem segít, hanem csinálja a részét. Amúgy igen, nálunk megcsinálja a barátom a részét, néha noszogatni kell, hogy nekiálljon, de soha egy percig nem gondolta, hogy nem neki kellene csinálni.
Ja, és igen, kitakarítja a wc-t, a fürdőt, megpucolja az ablakot, főzni is szokott néha, sőt, tortát is sütött már nekem csak úgy.
Én csakis akkor csinálnám meg az egész háztartást egyedül, ha én nem dolgoznék mellette munkahelyen vagy ha beteg lenne és képtelen lenne megcsinálni.
Enyém is megcsinál mindent, de más zavarja a szemünket (pl ő a szekény rendszerezését, én a felmosást tartom sürgősnek.
Illetve ő dolgozik, én csesen vagyok, ezért a többet én végzem.
Mindketten heti 40 órában dolgozunk és lakásban élünk. Így azt gondolom irreális elvárás lenne, hogy a teljes háztartás az enyém legyen.
Mindig az főz, akinek kedve van. Ő port töröl, porszívózik, enyém a konyha, a fürdő, a felmosás, többnyire a mosás is. Ablakpucolásnál én leszedem a függönyöket, beteszem a mosógépbe, ő körbetörli a keretet, a párkányokat, én az üveget pucolom. Nagyon gyorsan a nagytakarítás végére érünk így.
Az itteni kérdéseket olvasva azért általában összeteszem a két kezem, hogy nálunk ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!