Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyit segit otthon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyit segit otthon a ferjetek?

Figyelt kérdés
Mindig azt hangoztatja, hogy a hazimunka a no dolga. O itthon semmit nem csinal, en szedem utana a szennyest is a foldrol. En is dolgozok, jol keresek, ertekes diplomam van. Kert nincs, es szerinte a ferfi munka kimerul a funyirasban es a rendes munkaban. Folyton azt hallom, hogy mas csaladokba a no mindent megcsinal, szo nelkul. Ez tenyleg igy van? En vagyok rossz, lusta, akinek jol esne, ha megfogna o is a porszivot? Nyilvan keves ferfi takarit furdot, vagy ablakot, de ezeket az aprosagokat megtehetne.
2019. márc. 28. 15:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Egyenlően megosszuk a háztartási munkákat a férjemmel.
2019. márc. 28. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

Mindent en csinálok itthon.Ha dolgozok ha nem a férjem nem segít.Azt hittem azért van az mert nem dolgoztam egy darabig így természetes volt hogy megcsinalok mindent,de most hogy dolgozok akkor sem.Megkértem párszor de értetlenül nézett hogy mit akarok.Feladtam.

Irigylem azokat akiknek besegit a ferjuk.

2019. márc. 28. 17:15
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Az ilyen fasziknak megmondanám, hogy semmi probléma barátom, akkor én ezzel foglalkozom, teljesen egyetértek a nézeteiddel atekintetben, hogy vannak női és férfi dolgok, így holnaptól te vagy a kenyérkereső, hiszen a férfiaknak ez a dolga, és elvárom tőled, hogy az én eddig megkeresett részemet is előteremtsd, hiszen máshogy eddig se jöttünk ki. Minden hó tizedikéig várom a 350-400 ezer forintos utalást a számlámra. Szó nélkül, hiszen férfiként az a dolgod, hogy a lehető legjobb színvonalon eltartsd a családodat.

Ha meg ez nem tetszik, akkor takarodjál összeszedni a szarjaidat, mert én sem tervezek két munkát vállalni - egyet itthon, egyet meg a munkahelyemen, de neked nagyon gyorsan meg kell majd tenned, ha ekkora nagy kenyérkereső kan vagy, hogy számodra női munka a házimunka.

2019. márc. 28. 17:27
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Kivagyok ettől a “segít” szótól, nem segít, hanem csinálja a részét. Amúgy igen, nálunk megcsinálja a barátom a részét, néha noszogatni kell, hogy nekiálljon, de soha egy percig nem gondolta, hogy nem neki kellene csinálni.

Ja, és igen, kitakarítja a wc-t, a fürdőt, megpucolja az ablakot, főzni is szokott néha, sőt, tortát is sütött már nekem csak úgy.

Én csakis akkor csinálnám meg az egész háztartást egyedül, ha én nem dolgoznék mellette munkahelyen vagy ha beteg lenne és képtelen lenne megcsinálni.

2019. márc. 28. 17:43
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Vannak férfiak, mondom férfiak akik segitenek a háztartásban is a munka mellett. De ritka. Aki nem teszi nyilván nem volt megtanítva rá és ki volt nyalva a segge egész életében.
2019. márc. 28. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is megcsinál mindent, de más zavarja a szemünket (pl ő a szekény rendszerezését, én a felmosást tartom sürgősnek.

Illetve ő dolgozik, én csesen vagyok, ezért a többet én végzem.

2019. márc. 28. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Diplomás, 35 éves nő vagyok, középvezetői munkàm volt. Férjem szeretett volna egy házitündért, meg is kapta. Cserébe havi 400 a számlámra és 200 a saját megtakarításomba. Így semmit nem kell csinálnia, még az ételt is elé teszem. Na jó, nèha a reggelit ő csinálja.
2019. márc. 28. 22:34
 18/20 A kérdező kommentje:
O osszesen nem keres ennyit :) a bevetelunk majdnem felet en teszem a kasszaba.
2019. márc. 29. 09:32
 19/20 anonim ***** válasza:
58%

Mindketten heti 40 órában dolgozunk és lakásban élünk. Így azt gondolom irreális elvárás lenne, hogy a teljes háztartás az enyém legyen.

Mindig az főz, akinek kedve van. Ő port töröl, porszívózik, enyém a konyha, a fürdő, a felmosás, többnyire a mosás is. Ablakpucolásnál én leszedem a függönyöket, beteszem a mosógépbe, ő körbetörli a keretet, a párkányokat, én az üveget pucolom. Nagyon gyorsan a nagytakarítás végére érünk így.

Az itteni kérdéseket olvasva azért általában összeteszem a két kezem, hogy nálunk ez így működik.

2019. márc. 29. 10:20
 20/20 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ezek szerint nem latja el a ferfi munkat, nem kepes eltartani a csaladot egyedül. Akkor mirol is beszel ez a faszi tulajdonkeppen? Nevetseges.
2019. márc. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!