Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok ti is úgy vele hogy csalódtatok a férjetek segítőkészségében otthon az évek alatt?
na, én biztosan nem kőműveskednék, hanem szépen húznék vissza a városba egy albérletbe, amíg meg nem csinálja a házat.
mondjuk minden nap vinnék neki ki ebédet, hogy bírja a melót.
Nem. A háztartásban, főzés, mosás, takarítás keveset segít, de mindent megszerel, minden problémát megold. Bármi elromlik, tudja a megoldást, vagy már intézi is a szerelőt.
Van olyan barátnőm, akiknél a ő, a nő szerel, felújít, stb., a férje a régi típusú értelmiségi, viszont nagyon jól keres, így elég kényelmes életet biztosít.
Az enyém úgy nőtt fel az apja mellett, hogy építőiparban dolgozott, vállalkozóként. Mindent megcsinál a ház körül, egy komplett felújítást. De ha kell, el is mosogat, vagy megfőzi az ünnepi menüt. Ezért szerettem bele, mert nem elveszett ember, és szorgalmas is.
Az exem volt ilyen. Többek között ezért is ex... Volt, amikor megígérte, hogy elmosogat, minden nap elmondta, én meg kivártam. 4-5 nappal később kérdezte, mi ez a büdös a konyhában. De volt, hogy megegyeztünk, kinek mi a dolga. Bevállalta, hogy kiviszi a szemetet. Nem sokon múlt, hogy egy vita alkalmával ne dobjam a szoba közepére a kukát.
Mellette én tanultam meg mindent: glettelni, villanyt szerelni, fát hasogatni, elvégzem az összes férfi munkát ugyanúgy. Hamar rá is jöttem, hogy az exemre semmi szükségem, legalább nem kéne mindig főzni meg takarítani.
ezek szerint a kis lakásban is mindent egyedül csináltál.
könyörgöm, miért gondoltad, hogy a kertesben majd másképp lesz?
egyébként nem csalódtam a férjemben. előttem jó ideig egyedül élt, és nem ette meg a kosz, és éhen sem halt.
Nekem mindig egyértelmű volt, hogy segítek a barátnőmnek a ház / lakás körül. Nem cselédre volt ugyanis szükségem, hanem társra.
Vannak, akik cselédet kerestek és találtak, úgy tűnik, a férjed sajnos ilyen. Próbálj vele beszélni (bár aki cselédnek tartja a másikat, az nálam eleve bukó), más út nincs. Ha évek óta így megy a dolog és ő ezt megszokta, harcolni fog ellene. Szomorú, hogy alapvető dolgokért kell megküzdened a férjed ellen, de ha nem akarod, hogy életed végéig cselédként tartson, nincs más választásod.
Cselédnek tart és szerintem nem is szeret téged.
Én nem csalódtam még a páromban,aki 3pp ráér,megcsinálja amit kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!