Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok ti is úgy vele hogy csalódtatok a férjetek segítőkészségében otthon az évek alatt?
Na tudjatok, elmentek a fenebe, itt rinya megy hogy nem csinal semmit, azt en itt hazat epitettem a csaladnak, 2 auto 100 szazalek sajat erobol, kepes vagyok mosogepet vizet gazkazant etc is megszerelni kozben azt hallgatom hogy vegyek az uj kocsira teli gumit mert o nem akarja az anyjat latogatni a "regi" kocsival. Biztos mert olyan csoda anyja vam akihez csak 10 millios kocsival lehet menni a 3.5et ero mar kuka.
Szoval latszik az a ferfi aki szrik bele mindenbe mert akkor a no teper mint allat.
Nem csodalom ha nem erdekli, o csinalja jol.
Alairas: egy oszinte csaladapa
Én azt nem ertem, hogy miért vagy ilyen csicska? Mar a házimunkával kapcsolatban se kellett volna kinyalni a hatsójat, de hogy meg a felujítási munkálatok is rád hárulnam a haztartás meg 2 gyerek mellett, az teljesen nonszensz.
De tudod, aki hagyja magát, akivel ezt meg lehet tenni...
Tudod mikor glettelgetnék...ha nem akarja csinálni, akkor meg túlorázzon sokat, hogy mefizesse a szakembert, akit hívok.
Ja és biztos véletlenül sem nőzni megy a több órás kávézásai alatt...
#11 A te sárkányosodó feleséged miképpen kapcsolódik ahhoz a problémához, miszerint a kérdező férje se a házimunkába, se a felújítási munkákba nem segít be?
Csoda lehet veled élni, te, "őszinte családapa".
Benti teendőket, főzést én csinàlom, fűnyíràs, sövényvàgàs, szerelni valamit ő.
Egyedül élt mikor összejöttünk, éhen nem halt, a hàz is mindig gyönyörűen tiszta volt, az udvar is ragyogott, a terasz is.
Soha nem vàrnà el tőlem, hogy nekiàlljak glettelni, vagy a füvet én nyírjam.De én sem vàrom el tőle, hogy vasaljon példàul.
Azért megmondhatnàd neki, hogy ez rá nézve nagyon nagy szégyen.
Akkor mit csinàl ha otthon van, és épp nem kàvézgatni?
Ül és les, vagy mi?!
Én màr biztos tökön rúgtam volna.
Egy ilyen ember mellett tényleg a kezeid állapota a legnagyobb bajod?
Már rég helyre kellett volna tenned a dolgokat, és ha nem valtozik a helyzet, akkor elhagyni.
Ez nem család és nem házasság, ez egy kalap f.s, ráadásul bántalmazó kapcsolat előszobája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!