Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagytok ti is úgy vele hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagytok ti is úgy vele hogy csalódtatok a férjetek segítőkészségében otthon az évek alatt?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy kitakarítson, vasaljon, mosson főzzön stb. Mindent én csinálok. Nulla hozzájárulása van a háztartási dolgokhoz. A szemetet nem vinné ki.. Kérem vigye ki de addig halogatja amíg már kidől belőle a szemét... na mindegy. Hanem vettünk egy házat nemrég és sok a csinálni való rajta. 122 nm-es 4 hálószobás ház. És minden rám hárul. Glettelés, csiszolás, kifestés.. kérem hogy csinálja de nem. Tv-t néz vagy elmegy itthonról kávézni 2-3 órát. Szóval nem láttam benne ezt a nagy lustaságot mielőtt saját házunk lett! Ti tapasztaltatok hasonlót az uratokkal? Már olyanok a kezeim mint egy kőmüvesnek lassan!
2018. nov. 26. 15:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Na tudjatok, elmentek a fenebe, itt rinya megy hogy nem csinal semmit, azt en itt hazat epitettem a csaladnak, 2 auto 100 szazalek sajat erobol, kepes vagyok mosogepet vizet gazkazant etc is megszerelni kozben azt hallgatom hogy vegyek az uj kocsira teli gumit mert o nem akarja az anyjat latogatni a "regi" kocsival. Biztos mert olyan csoda anyja vam akihez csak 10 millios kocsival lehet menni a 3.5et ero mar kuka.

Szoval latszik az a ferfi aki szrik bele mindenbe mert akkor a no teper mint allat.

Nem csodalom ha nem erdekli, o csinalja jol.

Alairas: egy oszinte csaladapa

2018. nov. 26. 16:06
 12/25 anonim ***** válasza:
#10 ez így rendben is van, munkamegosztásnak nevezik és működőképes.
2018. nov. 26. 16:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem ertem, hogy miért vagy ilyen csicska? Mar a házimunkával kapcsolatban se kellett volna kinyalni a hatsójat, de hogy meg a felujítási munkálatok is rád hárulnam a haztartás meg 2 gyerek mellett, az teljesen nonszensz.

De tudod, aki hagyja magát, akivel ezt meg lehet tenni...

Tudod mikor glettelgetnék...ha nem akarja csinálni, akkor meg túlorázzon sokat, hogy mefizesse a szakembert, akit hívok.

Ja és biztos véletlenül sem nőzni megy a több órás kávézásai alatt...

2018. nov. 26. 16:10
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

#11 A te sárkányosodó feleséged miképpen kapcsolódik ahhoz a problémához, miszerint a kérdező férje se a házimunkába, se a felújítási munkákba nem segít be?

Csoda lehet veled élni, te, "őszinte családapa".

2018. nov. 26. 16:10
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Benti teendőket, főzést én csinàlom, fűnyíràs, sövényvàgàs, szerelni valamit ő.

Egyedül élt mikor összejöttünk, éhen nem halt, a hàz is mindig gyönyörűen tiszta volt, az udvar is ragyogott, a terasz is.

Soha nem vàrnà el tőlem, hogy nekiàlljak glettelni, vagy a füvet én nyírjam.De én sem vàrom el tőle, hogy vasaljon példàul.

Azért megmondhatnàd neki, hogy ez rá nézve nagyon nagy szégyen.

2018. nov. 26. 16:19
 16/25 anonim ***** válasza:
Miért nem hívsz szakembert? Amint meglátja a számlát, hirtelen rájön, hogy ezt ő is meg tudja csinálni.
2018. nov. 26. 16:26
 17/25 A kérdező kommentje:
Hahaha! Igen fűnyírás... Hála az égnek hogy tél van, és most nem kell nyírnom! A téli gumiért is nekem kéne elmennem. Kicserélem az olajat is a kocsiban ha kell, nem gond semmi ilyesmi nekem már. Ha belegondolok milyen sok mindent megtanultam magamtól, na meg a youtube segítségével amiket régebben abszolút nem tudtam volna megcsinálni. A kazánt is újra tudtam indítani nemrég, csak rá kellett jönnöm levegőt kapott egy rész és nem szívta az olajat rendesen ezért le kellett engednem a rendszert és újra indítani.. Ez a pozitív az egészben. A nyilvánvaló mellett ami rossz az egészben csak a kezeim szégyenlem. .. úgy irigykedek a többi anyuka szép lakkozott kacsóira mikor a gyerekeket viszem oviba reggel..
2018. nov. 26. 16:38
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Akkor mit csinàl ha otthon van, és épp nem kàvézgatni?

Ül és les, vagy mi?!

Én màr biztos tökön rúgtam volna.

2018. nov. 26. 16:47
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem munkanap, du 1-ig alszik kb.. utána tv nézés. Majd elmegy kávézni. Úgy vacsora tájt azért hazaér mert éhes. Egyszer már volt hogy nem főztem vacsit mert hulla voltam estére és inkább elmentünk a gyerekekkel egy szombat este a mekibe. De borzasztó hangulatot teremtett itthon! Másnap hozzám se szólt, templomba se jött velünk a vasárnapi misére.. nem éri meg felbosszantani őt..
2018. nov. 26. 17:49
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen ember mellett tényleg a kezeid állapota a legnagyobb bajod?

Már rég helyre kellett volna tenned a dolgokat, és ha nem valtozik a helyzet, akkor elhagyni.

Ez nem család és nem házasság, ez egy kalap f.s, ráadásul bántalmazó kapcsolat előszobája.

2018. nov. 26. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!