Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyit segit otthon a ferjetek?
Nálunk is mindketten főállásban dolgozunk, egyenlő arányban álljuk a költségeket, egyenlő arányban "koszolunk" és kb ugyanannyi házimunkát csinálunk.
párom szeret főzni, így heti 1x vagy 2x ő főz, de az abszolút a maga örömére, nem muszájból, amúgy elmosogat, mos, tereget, leszedi, porszívózik, igazából nincs kiosztva a feladat, mindenki csinálja, amit meglát.
A legelején, amikor összeköltöztünk kellett vele egyszer megbeszélni, hogy akkor vagy felezünk mindent, vagy én felmondok, otthon maradok ezeket csinálni egész nap, ő dolgozik. Persze nem komolyan mondtam, csak hogy érezze, hogy én is kiveszem a részem, neki is illene, de jól nevelte az anyukája, úgyhogy nem volt ebből gond.
Gyerekünk még nincs, de szerintem nem lesz gond akkor sem.
Ugyanannyit tesz bele, mint én. Ha nem így lenne, nem lennénk együtt.
Nem az anyja vagyok, hanem a társa.
Amikor én is dolgoztam, szó nélkül megcsinált mindent, kimosott, mosogatógépbe bepakolt, porszívózott, teregetett...
Most, hogy én nem dolgozok, ezeket én csinálom. Nagyobb dolgokban besegít, illetve ha valamit össze kell rakni, fel kell szerelni, ki kell cserélni, megcsinálja.
De akkor minek kellett hozza menni? Elmondasod alapjan nem tegnapelott lett ilyen, hanem mindig is szarrago volt akinek derogal felszedni az alsogatyajat is a foldrol, de akkor mi az istennek meg hozza is menni? Hogy utana csodalkozzhass, hogy jeee ismet nem fordult ki onmagabol a lustasag?
Nekem senki nem segit, nem a munkamat vegzem, hanem együttelunk egy adott kornyezetben, amit ha bepiszkol, akkor neki is igenye van ra, hogy kitakaritsa, mert nem annyi esze van mint egy közepesen intelligens disznonak. Vagy mint a ferjednek.
Minek mentél hozzá?
Amúgy nem segíteni kell, hanem kivenni a részét, mivel ő is ott él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!