Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vetnetek veget ennek a kapcsolatnak?
Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de amit leírtál, az alapján ez nem is igazán tűnik kapcsolatnak.
Ha ilyen helyzetben lennék, hogy a másik így viselkedik velem, így viszonyul hozzám, egyszerűen megírnám neki, hogy tekintettel arra, hogy így eltávolodtunk egymástól érzelmileg, részemről vége annak, ami köztünk volt, minden jót kívánok neki, én nem fogom többet keresni, és kérem, hogy ő se tegye.
Írd meg neki, hogy ennek semmi értelme, ne raboljátok egymás idejét tovább. Kívánj neki sok boldogságot a jövőre nézve, aztán nem keresd többet.
Egy távkapcsolat alapból necces, de ha lemondogatja a találkozásokat, meg messengeren veszekedtek állandóan, ha ír az egyik azért, ha nem ír meg azért,akkor ennek semmi értelme. Keress valaki olyat, aki közel van és szemtől szembe is tudtok vitatkozni :D
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Szó szerint ugyanez van nálunk!!
Én már lelkileg nem bírom. Folyton gyomorgörcsöm van. Alig akar találkozni, nem keres magától soha neten. Ha írok is neki, akkor bunkó. Szerintem az sem érdekelné ha sosem írnék neki. Honnan tudod, hogy a megcsalás ki van zárva? Én sajnos arra gyanakszom. :( Egyik napról a másikra lett ilyen bunkó. Ha problémám van, sosem hallgat meg, azt mondja ne beszéljem a hülyeséget. Pedig ma megyek orvoshoz, félek tőle, de tegnap sem volt egy jó szava sem hozzám. El sem köszönt este. Ha a szüleim érdeklődnek felőle, arra is az a válasza, hogy nekik nem mindegy mit csinál, nincs mit mesélnie.
Szakítás a megoldás csak sajnos :( Ez a helyzet így nem normális nálatok sem, te is tudod.
Kitartást!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!