Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti véget vetnétek egy ilyen kapcsolatnak?
5 éve vagyunk együtt a barátommal, sok mindent átvészelt már a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy most végleg "megrekedtünk". Együtt lakunk, mindketten dolgozunk, az életünk monotonná vált. Nem beszélget már velem, nincsenek közös programok, csak a számítógépbe van beleesve egész nap vagy ha nem akkor a telefonján netezik. Úgy érzem mintha nem is a párja lennék, hanem valami bejárónő, hazaesek munkából és még takaríthatok őutána is, mint egy gyerek után, ő meg bulizik a haverokkal meg elvan... Nem tudok már férfiként tekinteni rá, mert nem viselkedik úgy, nem tudom elképzeli családfőnek, apának, mert felelőtlen és gyerekes... Nem érzem azt, hogy ő "menne előre" és húzna engem is, hanem azt érzem hogy én próbálok előre araszolni hogy jobb legyen az életminőségünk, de ő meg... mint az állóvíz...
24/N és 26/F
Mik lehetnek a lehetőségeid??
- 1. Tegyük fel megváltozik mert még beszélsz vele erről eltelik még 1 év lesz házasság, aztán összejön egy gyerek ha szerencséd van ez 1 vagy 2 év.
- 2. Nincs szerencséd! Ráb**asztál! Eltelt újabb 2-3 év és nem lett semmi, és már kivagy idegileg.
- 3. Szakítasz vele, elköltözöl megismersz valakit fél év 1 év után összeköltöztök, újabb 1 év múlva lehet h lesz gyerek, lehet h feleségül is vesz.
- 4. Megint ráb**asztál, nem találtál másik pasit, eltelt 1-2 év és senki, majd 1-2 év múlva találtál és feleségül vesz és baba meg házikó meg homokozó meg szilvafa meg lekvárfőzés meg omnia kávé szürcsölése a férjeddel.
Szóval! Én elhagynám a párom.
Te mit teszel?
hát nekem tuti kéne minimum 3 év aktív együttélés házasság előtt.
De szerintem nálatok ebből nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!