Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti adnátok esélyt ilyen esetben egy kapcsolatnak?
Van egy srác, kb 3 hónapja tartjuk a kapcsolatot. Azt mondja, úgy érzi, velem összeillik, passzolunk egymáshoz, ha tehetné a tenyerén hordozna...meg ilyeneket mond. De soha nem mondta még, hogy eljönne hozzám vagy valami ilyesmi. 300 km és egy határ választ el minket. 8 év korkülönbség, az ő javára. Férfiak, ti mit tennétek?
19/l
Én nem keresnék ilyen messze barátnőt.
A másik meg, elég valószínű, hogy hazudik az illető.
"Nyugodtan leírhatod."
Rendben. Mivel 300 km-re laksz, így lemennék, dugnánk egész hétvégén, és szép lassan hagynám erodálódni a kapcsolatot (esetleg megvárnám, míg viszonzásként te is eljössz). Ez nem életképes, túl nagy a táv.
Nem vagyok olyan szép meg csinos lány, hogy valaki csak azért utazzon 300km-t hogy megdugjon. Meg annyira naív sem vagyok, az első találkozáskor biztos nem mennék bele ilyenbe, sőt még a 2. Vagy 3.alkalommal sem. Csak ha szeretem az illetőt. Még nem volt kapcsolatom, de attól még nem dőlök be az ilyen és ehhez hasonló meséknek :)
Köszönöm a válaszokat! :)
" a csillagokat is lehoznám neked az égről...
hétvégén esetleg átmegyek, ha nem esik..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!