Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mit tehetnék....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tehetnék. Ti véget vetnétek ennek a kapcsolatnak ezek miatt?

Figyelt kérdés
Nekem az első kapcsolatom ami több mint fél éve tart. Amióta külföldön dolgozik úgy érzem kicsit megváltoztak köztünk a dolgok. Nehéz távkapcsolatban élnem de őt úgy látom nem annyira zavarja mint engem. Több ok is van, ami miatt elgondolkodtam, hogy valóban szeret-e. Az egyik, hogy nem beszélte meg velem, hogy ki szeretne menni külföldre, csak eldöntötte. Próbáltam meggyőzni, hogy maradjon, de csak az lebegett előtte, hogy ez micsoda lehetőség és mennyit fog keresni. Folyton azt mondja, hogy a kettőt nem tudja összeegyeztetni, a sors hozta ezt és a tervei miatt kell neki a pénz. Azt is említette, hogy azért nem akarja, hogy menjek vele, mert fél ha szakítanánk és már ott dolgoznék én is nehéz lenne a felejtés. Aztán egyszer szóba jött, hogy ha esetleg terhes lennék nem tarthatjuk meg, mert nem lenne miből eltartani. Ha meg megtartanám, lehet nem lenne már velem, de fizetné a gyerektartást. Nem beszélünk minden nap, mert sokba kerül, ráadásul még nete sincs. Úgy érzem neki elég ha havonta találkozunk, de akkor is inkább a szexre vágyik, mint rám. Azt mondta jönne többször is ha olcsóbb lenne az utazás, de majd ha lesz autója gyakrabban fog csak addig bírjam ki. Ha próbálok vele a problémáimról beszélni nem vesz komolyan és azt hiszi csak viccelek. Nem akar szembenézni velük. Eddig velem van a leghosszabb ideig, mert előtte egy egy hónapos kapcsolata volt, de csak szerető szerepben. A csaj nagyon átvágta, mert titkolta, hogy van neki barátja, és mellette tart még kettőt. Ő végig azt hitte szereti ez a csaj és ő is nagyon szerelmes volt. Vele feküdt le először, szóval még mindig lehet nem felejtette el. Hónapokig szenvedett a csaj miatt és évek múlva jöttem csak én a képbe. Viszont azt érzem engem nem siratna meg ennyire mint őt. Nem tudom mit tegyek.
2014. szept. 25. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Felejtsd el őt.

Sajnálom.

Ennek így nincs értelme.

2014. szept. 25. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Én évekig éltem távkapcsolatban, és sokáig működött, pedig nagyon keveset láttuk egymást, és nem tudtunk sokat költeni telefonra (skype nem volt még a "napi rutin" része...) Azért csak megoldottuk:)

Szóval elvileg működőképes a dolog, DE!

Abból, amit írtál, az intő jelek:

"azért nem akarja, hogy menjek vele, mert fél ha szakítanánk és már ott dolgoznék én is nehéz lenne a felejtés"

"ha esetleg terhes lennék nem tarthatjuk meg, mert nem lenne miből eltartani. Ha meg megtartanám, lehet nem lenne már velem, de fizetné a gyerektartást"

Szóval itt messze nem a távolsággal, hanem a férfival vannak alapvető problémák!!! Ha ez a hozzáállása a kapcsolatotokhoz, akkor is azt tanácsolnám, hogy minél előbb "menekülj", ha pár száz méterre élnétek egymástól! Komolyan! Ne dobj ki éveket az ablakon az életedből egy ilyen férfiért! Később nehezebb lesz szakítani.

2014. szept. 25. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogyan leírtad a dolgokat, szerintem nem sok részed van az ő világában. Úgyhogy ha van elég erőd és el tudod magad határozni, akkor én a helyedben kiadnám az útját.

Ha valaki fontos, azzal együtt hozzuk meg a döntéseinket.

2014. szept. 25. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ennek így nincs értelme,de nem a távolság miatt! A probléma (elmondásod szerint) a férfi hozzáállásával van.

Beszélj vele őszintén,hogy úgy érzed nem is hiányol,és mit gondol,van-e értelme így.

Az meg a másik,hogy nincs wi-fi a közelében? Még a netet bekötni is olcsóbb lenne,mint heti 2X áttelefonálni...

2014. szept. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!