Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mit tehetnék. Ti véget vetnétek ennek a kapcsolatnak ezek miatt?
Felejtsd el őt.
Sajnálom.
Ennek így nincs értelme.
Én évekig éltem távkapcsolatban, és sokáig működött, pedig nagyon keveset láttuk egymást, és nem tudtunk sokat költeni telefonra (skype nem volt még a "napi rutin" része...) Azért csak megoldottuk:)
Szóval elvileg működőképes a dolog, DE!
Abból, amit írtál, az intő jelek:
"azért nem akarja, hogy menjek vele, mert fél ha szakítanánk és már ott dolgoznék én is nehéz lenne a felejtés"
"ha esetleg terhes lennék nem tarthatjuk meg, mert nem lenne miből eltartani. Ha meg megtartanám, lehet nem lenne már velem, de fizetné a gyerektartást"
Szóval itt messze nem a távolsággal, hanem a férfival vannak alapvető problémák!!! Ha ez a hozzáállása a kapcsolatotokhoz, akkor is azt tanácsolnám, hogy minél előbb "menekülj", ha pár száz méterre élnétek egymástól! Komolyan! Ne dobj ki éveket az ablakon az életedből egy ilyen férfiért! Később nehezebb lesz szakítani.
Ahogyan leírtad a dolgokat, szerintem nem sok részed van az ő világában. Úgyhogy ha van elég erőd és el tudod magad határozni, akkor én a helyedben kiadnám az útját.
Ha valaki fontos, azzal együtt hozzuk meg a döntéseinket.
Ennek így nincs értelme,de nem a távolság miatt! A probléma (elmondásod szerint) a férfi hozzáállásával van.
Beszélj vele őszintén,hogy úgy érzed nem is hiányol,és mit gondol,van-e értelme így.
Az meg a másik,hogy nincs wi-fi a közelében? Még a netet bekötni is olcsóbb lenne,mint heti 2X áttelefonálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!