Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyre kevesebb a szex, akkor annak a kapcsolatnak befellegeztek?
Ha neked vagy a másiknak nagyon nagy igényetek van a szexre, akkor igen. Ha nem akkor meg nem csak a szexről szól a párkapcsolat...
Pont ma reggel olvasta mezt, ajánlom neked is:
Ez igazából sok további kérdést felvett.
Régebben sokáig bírta a szexet, vagy az se tartott hosszú ideig? Milyen gyakorisággal szexeltetek az elején?
Tudniillik minden 3 férfi valamilyen merevedési problémával küzd, illetve ennek köszönhetően szexuális frusztrációval. De a többség ezzel nem foglalkozik, ez odáig is vezethet, hogy már nem, vagy csak nagyon ritkán hajlandóak az együttlétre
Nem beteg? Az én exem akkor nem kívánta a szexet, mikor beteg volt, de akkor 3 hónap is kimaradt.
Dobd fel: új helyszín, szexi ruci...
Szerintem idióta ez a velvetes cikk, olvastam én is tegnap. Egyszerűen nem értek vele egyet. Igenis normális, ha naponta kívánják a felek a szexet, és nemcsak a kapcsolat első évében, hanem a többiben is.
Hidd el, ha őszintén megkérdezel valakit, hogy jólesne-e neki egy olyan párkapcsolatban lenni, ahol legalább kétnaponta,de max 3naponta van jó szex,biztos azt mondaná, hogy igenis jólesne! Heti 2-3 alkalomra kell, hogy legyen ideje az embernek.
Az meg nem normális, ha 2-3hetente van egy párperces menet, és mindent neked kell csinálnod pfff...
Én a fáradtságra is azt mondom, közel a 30-hoz, hogy 12/24órás műszakokban is dolgoznak az emberek és még akkor is eszükbe jut a szex a párjaikkal. (tapasztalat!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!