Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon mondják azt a párválasztásnál, hogy a nők 30-40 éves koruk körül vannak a legjobb korban?
A celebeken kívül ennek a korosztálynak csak a töredéke néz ki igazán jól, ezeket is két csoportba lehet osztani:
1. Gazdag nők, akik tudnak drága fodrászhoz stb. járni
2. Szerencsés nők, akik jó géneket örököltek, és megőrizték a bájos vonásaikat.
Az összes többi (mármint a nagy többség) fogalmazzunk úgy, hogy nem igazán kívánatos. Sem alakra, sem arcra nem szép, sőt, olyan "asszonyos" már. Némelyikük olyan, mintha több gyereket is szült volna.
Tehát most akkor ezt azért mondják, mert nem akarják megsérteni őket, vagy van ebben valami logika?
"Akkor ezek szerint te béta vagy, ezért a sok sérelem."
Látom kifogytál az érvekből, és már csak a személyeskedés maradt.
Mint mondtam, nem fogok bedőlni ennek a provokációnak. Ha szerinted béta vagyok, azt leszarom. BÉTA VAGYOK AKKOR XD
Egyéb érved van?
Evolúciósan megalapozott, hogy a nők válogatnak és csak a legjobb egyedeket akarják. Az egyedek, akiket a nők nem akarnak, értéktelenek, hiszen evolúciós szempontból nincs hasznuk.
Ezért van az, hogy a legtöbb fajnál annyira értéktelen egy férfi élet, hogy egy random szexért is egymást ölik a bikák és csak az szexelhet a nősténnyel, aki túléli. Az embernél is így van, csak nem ilyen barbár formában.
Látszólag igen, persze ez újabb kérdéseket vet fel, hogy mennyire az embereké a döntéseik, ha egyszer a természet programozott be őket.
De ennyire filozofikusra nem szeretném venni a fonalat.
Szerintem lezárom a topikot. Köszönöm az értelmes válaszokat.
OFF
#39. Ha bele gondolsz, nem biztos, hogy egyedülálló vagyok abban, hogy ez és ez a személyes preferenciám. Az meg nem tudom miért külön érdekesség, hogy személyes preferencia alapján választanék párt, hiszen mindenki így tesz.
Azzal, hogy egy 30-32 éves nővel képes lennék családot alapítani, abban teljes mértékben igazad van, csak nem úgy működik általában a dolog, hogy szia x-y vagyok akarsz e családot és ha igen, akkor randi után nálad vagy nálam kezdjünk babázni. Az csak a "baj" hogy idő, míg eljuttok odáig, addigra a 30-32 éves nő meg már nem 30-32 éves nő. Az meg a másik dolog, hogy attól, hogy én ennyi időt adtam magamnak erre, még nem azt jelenti, hogy spermadonor kívánok lenni, ha ez lenne a helyzet, már hidd el, lehetne vagy 100 gyerekem, de nem gyereket akarok, családot akarok. A családban pedig van általában egy anya, apa és gyerek vagy gyerekek, szóval valami tartósban gondolkodom, ha így érted és az időből sem szeretném, hogy kifussunk. Volt már több kapcsolatom is, de eleve az, hogy eljutunk valakivel az összeköltözésig, már az is 1 év vagy annál több, házasságot, gyereket, családot meg ennek híján kár előre tervezni. Szóval szerintem az, mire odajut az ember, az van vagy 2-3 év úgy, hogy senkit nem siettettünk és senkit nem várakoztattunk halálra, ezzel pedig szerintem érdemes számolni. Neked 21 évesen még valóban rengeteg időd van, pazarolhatod is akár, de majd pár év múlva te is inkább azon fogsz gondolkodni, hogyan lehetne az idődből a lehető legtöbbet/legjobbat kihozni.
Úgy tekintesz a nőkre, mint egy állatpiacon.Ezek után pedig egy értelmes nőnél már nem sokat számít az önbizalmad és hogy esetleg jól nézel ki!
Bizony a férfiak felett is eljár az idő és rajtuk még csak smink és fodrász sem segíthet.Nézz csak körül! A huszonéves férfiak között még lehet csinosat találni, de harminc felett már csak elvétve akad, aki ne lenne kopaszodó, slampos, pocakos!Márpedig a nők is jobban szeretik a friss húst, jó génekkel...
30 felett vannak a legjobb korban, mert már ismerik a férfiak fa szságait, így már megedződtek.Okosabbja rájött addigra, hogy a legjobb amit tehet, hogy fog egy jómódú balekot, aki mellett kényelemben élhet és tart mellette egy jóképű szeretőt, aki értékeli az érett nőket :)
Értelmes nővel még nem találkoztam. Max olyannal, aki értelmesnek látszott, és miután elragadták az érzelmei, hibát hibára halmozott. Legutóbbi párkapcsolatom úgy ért véget, hogy szakított velem a csaj, és kiment külföldre az exéhez. Azok után, hogy 1,5 hete azt mondta, hogy szerelmes belém.
Na, erről csak ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!