Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen alapon mondják azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alapon mondják azt a párválasztásnál, hogy a nők 30-40 éves koruk körül vannak a legjobb korban?

Figyelt kérdés

A celebeken kívül ennek a korosztálynak csak a töredéke néz ki igazán jól, ezeket is két csoportba lehet osztani:

1. Gazdag nők, akik tudnak drága fodrászhoz stb. járni

2. Szerencsés nők, akik jó géneket örököltek, és megőrizték a bájos vonásaikat.

Az összes többi (mármint a nagy többség) fogalmazzunk úgy, hogy nem igazán kívánatos. Sem alakra, sem arcra nem szép, sőt, olyan "asszonyos" már. Némelyikük olyan, mintha több gyereket is szült volna.

Tehát most akkor ezt azért mondják, mert nem akarják megsérteni őket, vagy van ebben valami logika?

2019. márc. 22. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

A mai 40-es nők így néznek ki:

[link]

Különösen a 8-9. sort ajánlom áttekintésre.

2019. márc. 23. 11:48
 42/63 anonim ***** válasza:
95%

Csak a sajat nevemben beszelhetek.

Szoval, januarban toltottem a 29-et, szoval, epp a harmincadik evemet taposom.

Szerencses geneket orokoltem, 2 eve is elofordult, hogy (smink nelkul) boltban elkertek a szemelyimet.

Nem iszom, nem dohanyzom, nem szoliztam soha, nagyon hamar leego borom van, igy ez az egy, amire tenyleg gyerekkorom ota figyelek. Szoval, rancos stb nem vagyok.

A menstruaciom 26 eves koromig kiszamithatatlan volt, 27-35 napos ciklusokkal. Negy eve viszont kb atomora pontosan 32 napos a ciklusom (nem a fogamzasgatlo miatt, azt nem szedek-tehat, a hormonrendszerem mostanra allt be, termekenysegem ezek alapjan jobb, mint mondjuk 23 evesen).

Mivel nem 18 eves, mindenkinek megfelelni akaro lany vagyok, amin lehetett, valtoztattam, ami genetika, elfogadtam- volt idom ra. Sokkal elegedettebb vagyok, mint fiatalabb koromban.

Lelkileg sokkal erettebb vagyok, celtudatosabb, onazonosabb.

Szoval igen, esetemben 30 evesen jobb parti vagyok, mint 20 evesen.

2019. márc. 23. 12:12
 43/63 anonim ***** válasza:
58%
Tehát úgy érzed jobb vagy. Elnézést ez párválasztás témakör így nem te mondod meg hogy mikor vagy jobb ezen témakörben
2019. márc. 23. 12:35
 44/63 A kérdező kommentje:

És mi lett volna, ha nincs szerencséd, és rossz géneket örökölsz?

Egy nő értékét a szépsége határozza meg, ez evolúciósan teljesen megalapozott kijelentés.

2019. márc. 23. 13:14
 45/63 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, te miért nem kellesz a nőknek? Mert az egyértelmű, hogy szóba sem állnak veled, különben most épp egy gyönyörű, feszes testű 22 évessel lennél, ahelyett, hogy elméleteket gyártasz, és a 30 feletti nőket próbálod lehúzni. Vagy túl jónak tartod magadat mindenkihez? Szóval hány éves a barátnőd?
2019. márc. 23. 13:44
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

A férfi értékét pedig mi? :) A hatalom?

Egyébként ki mondta ezt a fő kérdésben szereplő bölcsességet, hogy ennyire igaznak gondolod ill. ennyire foglalkoztat?

Nincs ilyen, hogy legjobb kor. Az emberek meg persze, hogy öregszenek - mindenki. Sőt sokszor önhibájukon kívül eleve csúnyák, hiába a jó fodrász :), de ettől még nem ez határozza meg az értéküket, meg a boldogságukat sem. Nézd meg hány gyönyörű híresség él a partnerével boldogan, amíg meg nem hal (öngyilkosok nem számítanak). És hány olyan ember élt eddig, aki sokat hozzá tett az emberiség tudásához vagy jólétéhez, pedig volt valami testi vagy lelki bibije.

2019. márc. 23. 13:46
 47/63 A kérdező kommentje:

Megmondtam, hogy nem reagálok a provokáló megjegyzésekre, mert én nem vagyok olyan szinten, hogy bizonyítani kelljen a csajoknak. Ha azt gondoljátok, nem értek a nőkhöz, én nekem az is jó.

A másik kérdésre válaszolva viszont:

Igen, a hatalom. Bár inkább azt mondanám, a társadalmi státusz. Ezt egyébként a társaságokba is meg lehet figyelni. A csoport legszexibb, legkívánatosabb nője az alfahímhez fog közel kerülni, ez törvényszerű. Kivéve akkor, ha nincs a csoportban alfahím. Akkor a bétákkal is vált pár szót, vagy teljesen bezárja magát (ezt jelzi a testbeszédével).

2019. márc. 23. 13:51
 48/63 anonim ***** válasza:
96%
Hihetetlenek vagytok, hogy mindig ráugrotok ennek az idiótának a provokálására és 10 oldalon át 2 naponta újra lemegy ugyanaz a vita... :D
2019. márc. 23. 13:53
 49/63 anonim ***** válasza:
97%
Akkor ezek szerint te béta vagy, ezért a sok sérelem.
2019. márc. 23. 14:01
 50/63 A kérdező kommentje:

#45-re azért valamit, mégis mondok, mert jogos, hogy miért itt vagyok:

A hónap végén utazom el az új meló helyre, ahol szép nők is lesznek, akiknek a számuk a jó idő miatt majd nőni fog. Szóval biztos lehetsz benne, hogy jövőhéttől már igazán igazán fogok itt válaszolgatni, mert más dolgom is lesz. Meg kell tanulnom azt is, hogyan érek majd el a munkahelyre, mert jelenleg azt sem tudom, hol fogok pontosan lakni a városon belül. Most azonban még ráérek, hiszen még a csomagolással sem végeztem, gondolkodom mit vigyek el. Ráadásul szórakozni is készülök ott, nem csak dolgozni, szóval úgy kell pakolnom. Na, de ennyit rólam, hiszen az én személyiségem nem érdekes.

Térjünk vissza az eredeti témához.

2019. márc. 23. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!