Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen alapon mondják azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alapon mondják azt a párválasztásnál, hogy a nők 30-40 éves koruk körül vannak a legjobb korban?

Figyelt kérdés

A celebeken kívül ennek a korosztálynak csak a töredéke néz ki igazán jól, ezeket is két csoportba lehet osztani:

1. Gazdag nők, akik tudnak drága fodrászhoz stb. járni

2. Szerencsés nők, akik jó géneket örököltek, és megőrizték a bájos vonásaikat.

Az összes többi (mármint a nagy többség) fogalmazzunk úgy, hogy nem igazán kívánatos. Sem alakra, sem arcra nem szép, sőt, olyan "asszonyos" már. Némelyikük olyan, mintha több gyereket is szült volna.

Tehát most akkor ezt azért mondják, mert nem akarják megsérteni őket, vagy van ebben valami logika?

2019. márc. 22. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
31%

Túl korán kiégnek a magyar nők (és férfiak vagyis a magyar emberek), nekem ez a tapasztalatom nőként. Ránézel egy 28 éves magyar nőre és olyan mint ha egy 38 éves külföldi nőt látnál. Tényleg vannak kivételek, de ők azok akik tehetősek tehát van idejük és pénzük figyelni a megjelenésükre.

Esetleg az étrend, a sok buli, a munka, a párkapcsolat(ok) vagy esetleg már a gyerek az oka. Sok 30-as magyar nő már sikeresen elérte, hogy elvált egyedülálló nő legyen egy gyerekkel és egy bedőlt kapcsolattal a háta mögött.

Vannak csinos, ápolt, gusztusos, tanult, művelt nők akik 28-30 évesen is jobban néznek ki mint egy 20 éves. Például: [link]

2019. márc. 23. 00:07
 22/63 anonim ***** válasza:
51%

A legnagyobb értéke mindenkinek a fiatalsága, ezzel együtt az egészsége. Szerintem a húszasok, akik 6-10 évvel maguk fölé választanak is jobban örülnének, ha a huszonéves fiúk lennének olyan "érettek", mint 6-10 évvel későbbi önmaguk (itt nem azokról beszélek, akinek optikailag bejön egy nála 6-10 évvel idősebb). Nekem úgy fest külső szemlélőként, hogy az a csoport úgy vélik még elég fiatal is, meg eléggé benőtt a fejük lágya. Vagy ez így hibás gondolatmenet 81%?

32/f

2019. márc. 23. 00:09
 23/63 anonim ***** válasza:
40%

"Nekem úgy fest külső szemlélőként, hogy az a csoport úgy vélik még elég fiatal is, meg eléggé benőtt a fejük lágya."

Melyik csoport?

2019. márc. 23. 00:15
 24/63 anonim ***** válasza:
0%

Akikre 6-10 évvel idősebbként hivatkoztam többször is. Esetedben a 27-31-re gondoltam, márha azok neked is hasonló megfontolásból tetszik a nálad idősebb korosztály.

32/f

2019. márc. 23. 00:20
 25/63 anonim ***** válasza:
91%

Eléggé úgy hangzik, mintha azt hinnéd, azért van bajom az elgondolásotokkal (bár nem tudom, a tiédnek mennyire merjem nevezni), mert tuti a nálam idősebbekre bukok, őket pedig nyilván értékesnek tartom. Nincs így, a saját korosztályomat célzom elsődlegesen, ennek az oka annyi, hogy egyszerűbb számomra a közös hang megtalálása azokkal, akik hasonló élethelyzetben, életszakaszban vannak, mint én, hasonló vívódásokon mennek át, és nem sokat megélt "komoly felnőttként" osztogatják nekem az atyai jótanácsokat. Ettől még nem gondolom, hogy a "húspiaci", vagy úgy egyáltalán bármilyen értékük alulmúlná az enyémet, ha én is 30 lennék, valószínűleg közülük válogatnék. Ellenben itt, gyakorin azt szokás hangoztatni, hogy minden férfi 18-25 éves nőt akar, függetlenül attól, hogy ő maga milyen korú, tehát aki ebből kicsúszott, az nyelje le, hogy vele már maximum csak beérni lehet.

Az egészséget felhozni szintén furcsa, tekintve, hogy a kérdés harmincas nőkről szól, nem hatvanasokról.

2019. márc. 23. 00:55
 26/63 anonim ***** válasza:
19%

Nekem elég, hogy a saját korosztályodban válogatsz. Én nem gondolom, hogy az összes 30-40 éves szottyadt vénasszony, csak nekem még úgy 8-10 évig prioritás a családalapítás. Ha addig nem sikerül, bele se vágok. Nem azért, mert akkor már meg se fog keményedni és a leve sem fog folyni, csak statisztikailag én hamarabb halok meg, még ha nem is készülök rá, számolok vele. Számomra elképzelhetetlen az a felállás, hogy a gyereknek egy szakmája sincs, én meg vagy meghalok vagy pelenkázni kell. Vissza a családalapításra, termékenységre. Lehet, hogy összejönne egy 30 valahány éves nővel, de ő lehet, hogy siet, lehet, hogy hozza magával az ejj ráérünk arra még szlogent, hiszen ismer valakit, aki ismer valakit, akinek a volt szobatársának az ánygának a napának van egy barátnője, aki ha jól emlékszik, 45 évesen szült, de nem biztos... na erre azért nem alapoznék, ugye megérted. A túl hamar... eszébejut, hogy jajj mégse én, húzzak a francba, a gyerekektől meg szépen el vagyok szakítva. Ez sem túl szimpi végkimenetel. Azért preferálom a valamivel komolyabb 22-27 éveseket, mert náluk a sietség nagy eséllyel ki van lőve, ha pedig azt mondja, hogy várjunk még pár évet, akkor nem fogok autistákat, vetéléseket vagy éppen a nagy büdös semmit vízionálni.

A fiatalabb, szebb, feszesebb stb témákat azért hagytam ki, mivel jó pont ugyan, de tök másodlagos, ráadásul múlandó is.

32/f

2019. márc. 23. 01:31
 27/63 A kérdező kommentje:

21-es jó példát hozott

Igen, vannak igényes, szexi idősebbek, de magyarok nők közül ritka.

Tipikus magyar 30-40-es nők olyanok, akik a társkeresőn vannak fent:

[link]

2019. márc. 23. 01:42
 28/63 anonim ***** válasza:
76%

Nőként elárulom, hogy a legtöbb férfi viszont már 25 után hihetetlenül otrombán néz ki.

Miért? Cigi, alkohol a bőrápolás férfiaknál pedig abból áll, hogy folyékony szappannal átmossák hetente az arcukat.

Gyorsan ráncosodnak, mert nem használnak UV-A, UV-B szűrőt. A nők, mégha nem is tudnak róla, de védekeznek a ráncok ellen, mert a legtöbb alapozóban már van SPF.

Aztán persze, a férfiak arca átlagban sokkal rondább, mert egyáltalán nem fordítanak figyelmet a bőrápolásra. A legtöbb férfi arcbőre olyan, mintha a Walking Deadből léptek volna ki. Még a pattanásaikat sem orvosolják.

Aztán jön ugye a kopaszodás. Sok férfi 30 felett, a kopaszodás miatt úgy néz ki, mint egy 50-es tata.

Sörhas szintén.

Potencia problémák is gyakrabban fordulnak elő 30 felett, 40 utáni éveket pedig inkább ne is részletezzük. A nőknél nincs így, ők bármikor képesek benedvesedni.

A nők többsége pedig nem az idősebb férfiakra bukik, hanem önmagával egykorú párt választ. És ne legyenek kételyeid, a nők is a fiatalabb húst szeretik. Kérdezz meg akárkit, hogy Dicaprio most vagy 20 évvel ezelőtt nézett ki jobban, garantálom, hogy a 20 éves verziót választják majd.

De szerencsére a nők is kezdenek rájönni, hogy nem kell velük egyidős tatával lenniük, ha ők 10 évvel fiatalabbnak néznek ki a koruknál, választhatnak egyszerűen egy 10 évvel fiatalabb pasit lásd,.: Kate Beckinsale, Britney Spears, Madonna.

Egyébként is, hihetetlenül nagy a kereslet a 40-50-es nőkre. Ha egy milf regisztrál egy társkeresőre, ugyanúgy 100 levelet fog kapni, mint 20 éves korában. Lehet, hogy általánosságban a férfiak a fiatalabb nőket kedvelik, de kit érdekel ez, ha a gyakorlatban a 40-es nők is dúskálnak a férfiakban? Úgy állítod be, mintha 30 felett már nem a nők kezében lenne a döntés, pedig ez nem így van.

2019. márc. 23. 02:53
 29/63 A kérdező kommentje:

"Egyébként is, hihetetlenül nagy a kereslet a 40-50-es nőkre. Ha egy milf regisztrál egy társkeresőre, ugyanúgy 100 levelet fog kapni, mint 20 éves korában."

Természetesen a MILF-ek valóban kiemelkedő nők, csakhogy a kritikám nem őket illeti, hanem az átlag 30-40-es nőket, akik viszont nem férnek bele a MILF kategóriába.

2019. márc. 23. 02:56
 30/63 anonim ***** válasza:
85%
Szóval voltaképpen arról beszélsz, hogy a ronda nőknek nehezebb az ismerkedés? Géniusz...
2019. márc. 23. 03:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!