Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen alapon mondják azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alapon mondják azt a párválasztásnál, hogy a nők 30-40 éves koruk körül vannak a legjobb korban?

Figyelt kérdés

A celebeken kívül ennek a korosztálynak csak a töredéke néz ki igazán jól, ezeket is két csoportba lehet osztani:

1. Gazdag nők, akik tudnak drága fodrászhoz stb. járni

2. Szerencsés nők, akik jó géneket örököltek, és megőrizték a bájos vonásaikat.

Az összes többi (mármint a nagy többség) fogalmazzunk úgy, hogy nem igazán kívánatos. Sem alakra, sem arcra nem szép, sőt, olyan "asszonyos" már. Némelyikük olyan, mintha több gyereket is szült volna.

Tehát most akkor ezt azért mondják, mert nem akarják megsérteni őket, vagy van ebben valami logika?

2019. márc. 22. 22:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
81%
És te hogyan nézel ki? Gondolom, te még a lepukkantabb nőknek sem kellesz, azért ekézed őket itt. :)
2019. márc. 22. 23:09
 12/63 A kérdező kommentje:
Egy haverom beszámolója alapján egyébként a 28 éves nőket érdemes megcélozni komoly kapcsolat szempontjából. Úgy raktam össze a dolgot, hogy az a korosztály még viszonylag fiatal, hiszen a húszas évei végén jár, viszont már komolyabb is. Ha jó génjei vannak, a 30-as évei elején nem fog feltűnni az idősödés + ha vigyáz magára, csinos kis feleség lehet.
2019. márc. 22. 23:10
 13/63 A kérdező kommentje:

11-es:

Nem veszem fel a sértődékenységből fakadó személyeskedést.

(ez szól mindenkinek!)

2019. márc. 22. 23:11
 14/63 anonim ***** válasza:
88%

@9: Szerencsére ez nem így van:

[link]

2019. márc. 22. 23:13
 15/63 anonim ***** válasza:
84%
Blabla bla, visszautasította valami idősebb nő, aztán itt éli ki magát. Tényleg kíváncsi lennék, hogy az ilyen nőket ekéző elméleteiket ugyanilyen bátran adnák e elő mondjuk az anyjukkal szemben?
2019. márc. 22. 23:17
 16/63 A kérdező kommentje:

Eléggé gyerekes gondolkodásod van, pedig gondolom nem vagy már 20 éves.

A külső mellé oda kellett volna írnom, hogy a fiatalabbak mentalitásban is jobbak. Szinte biztos voltam benne, hogy erre a kérdésre sokan elő fogják húzni a személyeskedést, a sértődékenység miatt. BIZTOS voltam benne xD

Dehát az ami igaz, az igaz.

Amikor előjöttek a Nagy Bumm-al, azt is le kellett nyelnie a világnak a bálványozott statikus modell helyett, mert igaz volt, hiába ment a hiszti.

2019. márc. 22. 23:21
 17/63 anonim ***** válasza:
13%

#14. Ez remek, ha embereknél is így van, ugyanis halakban és egerek én én személy szerint nem vagyok érdekelt. (a "brit tudósok" is egy Red flag) Ha ez embereknél is kiderül, hogy így van, akkor szuper, de addig én inkább nézem a kort, mert azért ott vannak a sztorik, hogy 30+os emberek évekig próbálkoznak, van, hogy csak mesterséges úton sikerül, a húszon éves szingli anyukák nagy része még csak nem is próbálkozott, mégis az lett ami. Szummázva biztosabb vagyok egyelőre abban, amit mondtam, mint a cikkben, amit linkeltél, de köszi, érdekes olvasmány volt.

32/f

2019. márc. 22. 23:28
 18/63 anonim ***** válasza:
84%

Itt te szemelyeskedsz. Naponta ontjatok magatokbol a noket ekéző kérdéseket, mert közelébe egynek sem tudtok kerulni.

Nézd már meg milyen ámokfutást rendeztek itt, általánosságban írt férfi támadó kérdés elvétve ha akad.

2019. márc. 22. 23:33
 19/63 A kérdező kommentje:

Ebben a kérdésben nincs semmiféle személyeskedés, egyszerű statisztikai kérdés, ami nem egy ember, hanem egy csoportra irányul, mert úgy látom, hogy él velük szemben egy hiedelem. De egyébként csak az figyel ide, aki érintett (pl. te). Egy Várkonyi Andrea típusú 40-es nő oda sem figyel erre, mert tudja, hogy jól néz ki. Ennyi az egész.

Azt meg nem fogod kiprovokálni, hogy én elkezdjek neked (meg a többi hozzád hasonló nőnek) BIZONYÍTANI, hogy én mennyire értek a nőkhöz, és nem igaz, hogy nem tudok a közelükbe kerülni. Ezt megteheted egy önbizalomhiányos pasival, aki nyilván regényeket fog írni, hogy mennyire tévedtek. Nekem azonban erre nincs szükségem, én ezt a véleményt leszarom, szóval fejezzétek be. Ha szerinted nem értek a nőkhöz, oks, elfogadom. Te véleményed.

Csak lapozzunk a témáról.

2019. márc. 22. 23:39
 20/63 anonim ***** válasza:
91%

Ha érdekel, én annak ellenére érzem röhejesnek és felháborítónak az ilyen "a nő legnagyobb értéke a fiatalsága, 25 fölött már fonnyad" eszmefuttatásokat, hogy most leszek 21.

(#1 és #5 voltam.)

2019. márc. 22. 23:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!