Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy van kivetni való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy van kivetni való bennem, hogy sok sok dolgot helyre kellene hoznom az életembe, de miért, miért és miért ennyire felszínesek a nők?

Figyelt kérdés

Esküszöm, most nem is akarok kapcsolatot, mert nem érzem magam alkalmasnak rá. Nekem legalább kellene 1, másfél év, hogy TALÁN helyrehozzam az életem.

De még az se lehet, hogy barátkozzanak egy idegennel?

Tök normálisan rá írok az emberre, hogy barátokat keresek most, még ennyit se lehet.

Annyira elegem van az életből. Itt vagyok 30.

Nem akarok így még 30-40 évet élni, hogy itt rohadjak meg egyedül. :'( :'(

2019. márc. 17. 19:08
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Meg nem is szép nők társaságát keresem, csak barátkozni akarok, akit úgy érzek, hogy egy picit is közelebb állna hozzám, meg aki mellett idézőjelesen eltudnám képzelni magam a másik mellett. De ettől függetlenül most barátságot keresek! :'(
2019. márc. 17. 19:11
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Férfi és nő között nincs barátság mivel bármikor több lehet belőle...

Egyébként meg ne picsogj már, kezdj élni, és ne a neten próbálkozz nőknél, mert az szinte esélytelen.

2019. márc. 17. 19:18
 3/18 Karena26 ***** válasza:
86%
Nem, nem és nem annyira felszínesek a nők, mint ahogy gondolod! ;)
2019. márc. 17. 19:19
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén én sem barátkoznék. Nem azért mert nem szimpi a másik. Hanem mert megvannak a barátaim. Munka, gyerek, pasi, hobbi és se időm se kedvem vadidegenekkel barátkozni.

Persze közvetlen vagyok és normálissan vissza írnék, elmondanam hogy nem akarok barátkozni sem és ennyi.

Úgyhogy nem biztos hogy azért nem barátkoznak veled, mert felszinessek és nem tetszel nekik.

2019. márc. 17. 19:20
 5/18 A kérdező kommentje:

Badoo-n akartam ismerkedni, nem is sűrűn írok rá valakire, mert a többség túl szép. Nem is tudom hozzájuk idealizálni magam. Nem illenék hozzájuk.

Azt írja a csaj, hogy kedves, barátságos, ismerkedni akar, barátkozni. Akkor miért nem lehet? -.-..

Amúgy lassan már tényleg ott tartok, hogy felkötöm magam a francba. 30 évem alatt, de főként 20 éves koromig, rettegtem az emberektől, marhára visszahúzódó személyiség voltam. Nem lettek barátaim, nincs baráti köröm. De nem is bánom. Mert a legtöbb ember bulizós, kijárkálós, én nem vagyok és nem is voltam ilyen.

Szóval ha ez alatt semmit nem értem el, akkor ássam el magam, mert már nem is lesz, mert mindenkinek meg van a saját köre?

2019. márc. 17. 19:24
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Az ember barátkozni is azzal akar, aki érdekes. Párkapcsolatot meg pláne. A badoo meg nem társkereső oldal? Ott a barátkozni csak egy frázis. Egyébként is, az ember nem neten keres barátokat.
2019. márc. 17. 19:30
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
De az, hogy barátkozni akarok, nem azt jelenti, hogy azzal is, aki unalmas, akivel semmi kedvem... Ezt mikor értitek már meg?
2019. márc. 17. 19:32
 8/18 A kérdező kommentje:

Akkor kinyírom magam a fa...ba, azt megúszom a még vagy 30-40 évnyi szenvedést. Annyira elegem van már ebből az életből.

Ez nem élet, és így nem is akarok élni!!!!!!!!!!!

2019. márc. 17. 19:33
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem lehet, mert aki ilyen lelkiállapotban van, mint te, kérdező, az akkor is energiavámpírként működik még egy szimpla barátságban is, ha ő ezt tudatosan nem akarja. Rokonaid, unokatestvéreid, stb., vagy éppen felmenőid nincsenek?
2019. márc. 17. 19:48
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Barátkozz FÉRFIAKKAL. A nők nem veszik be ezt a kamudumát.
2019. márc. 17. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!