Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire felszínes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire felszínesek a mai párkapcsolatok?

Figyelt kérdés

2017. okt. 1. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez nagyrészt korfüggő és "népszerűségfüggő".

Tiniként elég felszínesek, huszonéveseknél inkább a tökéletes hajkurászása a fő cél, harmincasoknál az agyagi és érzelmi biztonságra hajaznak, 40 felett pedig "legyen valakim, hogy ne legyek teljesen egyedül" a fő szempont.

2017. okt. 1. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Én azt gondolom, hogy igen, eléggé felszínesek. Milyen okból tetted fel ezt a kérdést? :)
2017. okt. 1. 22:58
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
1# Az, hogy kinek mi a cél egy párkapcsolatban az nem kortól függ. Nagy hülyeségeket soroltál fel. Sok párkapcsolatban még nagy korkülönbség is van. 20-as jár harmincassal stb.
2017. okt. 1. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Pont annyira mint 50 éve. 150 éve meg az elrendelt házasság volt a divat, ahhoz képest nem is felszínesek
2017. okt. 1. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Emberfüggő szerintem!
2017. okt. 1. 23:05
 6/13 A legrosszabb ***** válasza:
49%
Eléggé. Ritka a kivétel.
2017. okt. 1. 23:06
 7/13 Heart of Darkness ***** válasza:
82%
Reménykedem benne, hogy a kapcsolatok többsége még nem vált felszínessé és van még remény olyan kapcsolatokat kialakítani ahol őszinte szeretett van, és nincs helye felszínességnek.
2017. okt. 1. 23:15
 8/13 anonim ***** válasza:
19%

Eléggé azok. Sokan, a média sugallata alapján választanak.

Amiből, nem igazán lesz mély kapcsolat. Attól, hogy egy nő, vagy pasi hasonlít az ideálisnak kikiáltott hoz, egyáltalán nem biztos, hogy kapcsolatra is alkalmas.

2017. okt. 1. 23:34
 9/13 kén_ ***** válasza:
92%
Szerintem annyira felszínesek, mint az emberek. Ez most nagyon "nesze semmi, fogd meg jól"-nak hangzik, de egy normális ember ha már tapasztalt, általában nem kezd felszínes emberrel.
2017. okt. 2. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
95%-ban azok.
2017. okt. 2. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!