Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni valakit?
Figyelt kérdés
Csak visszautasított,és én meg depizek állandóan,mellesleg van valakije. Mással meg már nem akarok ismerkedni. Mert nem olyanok mint ő. Hogyan lehet túllépni ezen?2019. márc. 14. 19:05
1/6 anonim válasza:
Nehéz ügy. Egy megoldás van, ismerkedni és élni, találni olyat, aki ismét felkelti az érdeklősésedet és elfelejteti ezt. Ezen kívül érdemes nem követni FB-n meg ilyen baromságokon tovább.
2/6 anonim válasza:
Amúgy az idő mindenképpen megoldja előbb utóbb. Utána már csak nevetni fogsz azon, hogy mi is volt ez...
3/6 anonim válasza:
Szerintem egyenlőre ne ismerkedj mással ugyis mindenkiben ot keresned. Idővel jobb lesz addig próbáld magad elfoglalni baratokkal a hobiddal. És egyetértek az előttem szoloval jobb ha nem nézed a facebookjat, instagrammjat attól csak rosszabb lesz főleg ha a párjával rak ki dolgokat.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nézegetem egyáltalán. De így se tudom,próbáltam már ismerkedni is,de ők nem olyanok.
2019. ápr. 16. 15:56
5/6 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzem magam, és jó régóta ez van. Nem töröm magam egy új kapcsolatért, kicsit elengedtem ezt a dolgot. Szerintem hagyni kell, hogy valaki újra kiváltsa azt az érdeklődést, vonzódást, amit az előző. Ha kényszerítem magam erre, annak nincs értelme. Olyan személy kell, aki miatt nem sajnálom a múltat, hanem azt érzem, hogy vele sokkal jobban járok, és ehhez képest gyengébb minőségű kapcsolat lett volna az előző.
6/6 anonim válasza:
Közhelyes, de csak adj időt magadnak! Amíg így érzel, nem ismerkedni érdemes, hanem lekötni magad kicsit valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!